naozaj poraďte - ako privodiť krámy

tiny

Ja som sa o toto pokúšala mnohokrát, ale neuveríš, na toto nezaberá nič, ked to príde tak to príde, ak však ti vynecháva dlhodobo, mala by si zájsť za lekárom vtedy ti pichne vyvolavačku.

susanah

Ja mam menzes nepravidelny od sameho zacietku(od 12tich). Teraz mam 21 a je to uz trochu lepsie. Neschudla si v poslednom case?Uz kilo podvahy moze sposobit uplne zastavenie menstruacie. Skus alchemilku alebo rebricek.Alebo najlepsie priamo namiesanu zmes byliniek často pod nezvom: zensky caj, Venusa a pod.:) V lekarni ti mozno poradia. Mne sa uz 2x stalo, ze som po pravidelnom piti miesaneho caju dostala tak o tyzden-dva menzes, ale mozno to bola len nahoda :)
A este, ak lekar nenajde pricinu nepravidelnosti, tak sa nestrachuj, vekom sa to upravi. Moja kamoska nemala kramy rok, zrazu prisli a odvtedy uz pravidelne:)
Drzim palce

Katuska

kazdy menstruacny cyklus je specificky, pravidlo tu plati len jedno, ze nic nie je pravidelne. meskanie moze byt sposobene mozno nejakou poruchou, predchadzajucou chorobou, zapalom... pricin je vela. ak to trva prilis dlho, treba navstivit lekara - gynekologa a on uz rozhodne o liecbe. no nie vzdy je potrebne nasilne vtrepat cyklus do 28 dni. niekto ma cyklus 28, iná 30, menej ci viac