STROJCEK na zuby

majka_

ja ked som mala fixny strojcek, tak mi zuby pekne narovnal, ibaze potom som dostala taku umelu nasadu (umely strojcek), ktory som si mala vyberat a vkladat... ibaze ten bol zrejme zle spraveny, lebo i ked som sa snazila ho nosit, pokrivil mi zuby. existuje nejaka moznost ina liecby po snati fixneho strojceka?

pama

Ahoj Weronika , no mňa vyšiel niečo cez 20 000, ale záleží od čelustného ortopéda akého máš, aké drahé materiály používa, či je súkromník, aké sumy žiada za služby... takže ťa to môže stáť viac, ale i menej. To ti neviem povedať, ale jedno čo ti poviem je, že mne sa po čase zuby vrátili naspäť na pôvodné miesto, takže celý ten proces zo strojčekom my bol nanič. Týmto ťa nechcem odradiť, je super, že chceš pre seba niečo urobiť. Mne sa to však nevyplatilo. AHOJ

suns

mne trhali dva spodne.. a sestre aj spodne aj horne - štvorky. Keď máš malú pusu a veľa zubov, tak treba spraviť miesto - preto sa zuby trhajú. Tú bolesť vydržíš..niet nad krásny úsmev. Tiež už mám strojček rok aj volačo, ešte 5 mesiacov a ide dole! Do 18r ti hradí všetko poisťovňa. Platíš len minimum.. ja som tam nechala pomaly 30 000,-!

pama

Ahoj weronika, ten fixny strojček nieje hrozný, mala som ho 1,5 roka a dalo sa to vydržať. Inak ak chceš strojček či už fixný alebo skladací tak sa poponáhľaj, lebo poisťovňa ti ho bude platiť len do 18r. Potom si už platíš všetko sama.A ver mi nie je to nič lacné 20 000- 30 000 sk.

suns

ahojky, ja som mala nocny 6 rokov, perfektne zuby napravil, len sa mi vyskytol problem, ze som mala zhryz rovny a nie vrchne zuby na dolnych...takze musel ist fixny... da sa to vydrzat... poistovna ti bude hradit osetrenie...