choroba

Príspevok v téme: choroba
Sini

Ahoj, chcela by som sa opýtať, včera som akosi pozabudla jesť, večer som si dala jedno pivko, a začala som byť hladná, že ma hned aj ŽalúdoK začal bolieť, tak som sa trochen najedla /mliečne vyrobky/ - viem je to HLúPOSť čo som robila, išla som spať,a zobudila som sa ze mi aj bolo zle - náhle VRACANIE - a na konci aj s krvou .. potom som sa pár krát zobudila a vracala ale BEZ KRVI.. rano som mala zvýzenú TEPLOTU 38,2. . čo vy na to?

Sini

viem že to nieje sranda,ved aj ja som sa trochu aj zlakla, ale krv BOLA "iba pri prvom vracaní.
tak preventívne pojdem zajtra.

[zruseny12]

aby si nelutovala,zvracat krv nie je sranda,nechcem ta strasit...ale iba preventivne zajdi...prajem vela stastia...

RNG

Inac prirodne protizapalove su quercitin vitamin C, bromelain, dumbier, boswelin, rozmarinicka kyselina a viacero esencialnych olejov.A plno inych, komercne menej znamych.

RNG

simi, to su antipyretika a protizxapalove prostriedky, z ktorych lekari predpisuju hlavne aspirin a rozne zluceniny salicilyckej kyseliny. Starsie antipyretikum je aj chinin a kora vrby(salix alba, obsah salicin, z ktoreho prisla myslienka vyrabat synteticku nahrazku salicylovu kyselinu, neskor acetyl salicilat=aspirin).

Sini

RNG takze paralen moze byt na bolesti, a teda NA zápaly a horúčky je čo také najvhodnejšie ..na stlmenie? tak všeobecné ako paralen

RNG

Paralen nie je vseliek. Je to chemikalia acetaminophen, pomerne dobra proti bolestiam ale mizerna na zapaly a horucky. Ale nedrazdi zaludok, ako aspirin a derivaty kyseliny salicilovej, ale zase napada pecen pre zmenu.

asteri

nemusis hned bezat na pohotovost. v pondelok, utorok zajdi ku vseobecnemu a povedz, ze si zvracala krv. urcite ta posle na gastroskopiu, lebo to ozaj vyzera na vred, alebo aspon silne drazdenie zaludka. ani paralen radsej neber oralne. radsej capiky do konecnika. a urcite uz ziadne pivko, nic co by ti drazdilo zaludok.

Sini

a teraz ma pobolieva žalúdok, a nemam chut. dala som si paralen, ktorý tú teplotu znízil na 36,7 tak okej.

AKOže by som mala ísť k lekárovi ked je sobota večer?