Operácia-posilnenie organizmu

baron

pouzivajte aloe vera gel
je velmi dobry
rychlo uciny
na vsetky choroby zapali
berte na lacno rano
60ml denne
verte to mu je velmi dobry
rad pomozem
pan jezis zvami

RNG

Su aj lacnejsie a ucinnejsie enzymaticke zmesi na trhu ako stary osveceny Wobenzym.
Na problemu s hlienom-sam od seba sa netvori len tak vo velkych kvantitach, Ja by som si kvapkal do nosa roztok GSE alebo koloidnu striebornu vodu viackrat denne. A nezabudnite na probiotika, iste vam dali antibiotika proti moznym bakterialnym komplikaciam tj mate znicenu crevnu floru, co oslabuje imunitu tela, hlavne proti plesniam ale aj inym neziaducim nakazam.

...........................

ivan, podlozte si hlavu, dajte si viac vankusov.namahanie brusch kaslanim vam neprospeje!!takisto na hojenie je vyborny wobenzym ale je velmi drahy.

lusinda

IvanBA, ja by som ti odporucala svetelnu terapiu Bioptron. Polarizovane svetlo tejto lampy urychluje hojenie pooperacnych ran.. precitaj si o tom na www.bioptron.senea.sk

IvanBA

Ďakujem za radu, využil som ju. Som po operacii a mam taký problem, že mi pri ležaní stale zateka do hrdla a pri odkašlani toho ma bolia stehy a zošívaný sval. Čím si kloktať, alebo ako to obmedziť ? Vie niekto poradiť? Mavam toho v hrdle až mam hlas ako zachrípnutý, kým si neodkašlem.Ide o to,že ako obmedziť zatekanie a tým nútené odkašlanie. Mám slabú nadchu. Dal som si aj vyvýšenie.