Krv pri stolici

MATOS

ewb e g ja si osobne myslím, že to môže byť len vyšúchané. Krv pri stolici môže znamenať aj zápal hrubého čreva, ale toto mi tak nepríde.

ewb e g

prosím pomôžte mi mám 15 rokov a mám istý problém...ked sa po stolici utriem mám na papieri krv ale nie kvapky skôr by som to prirovnala ako ked jemne spravíte slabo červenou ceruzkou čiarky ale fakt slabé mávam obdobie kedy to mám a kedy nie ale zvyknem to mať ked mám tvrdšiu stolicu: poradte mi prosím dosť sa toho bojím :(

nonamedman

Zdravim, mam taky problem ze mi obcas ide krv zo stolice je cisto cervena ... kedysi (asi 1-2 roky dozadu) som to maval taktiez a bolievalo ma aj brucho ale teraz ma uz brucho neboli inak mam 14 rokov cize o tom newiem skoro vobec nic

hlista

no ja mám len 15 rokov..no a pred dvoma dnami ma zacal boliet kakač(koencnik) nemohla som ist na velku potrebu,lebo to bolelo.no o den neskor som dostala nieco ako hnacku,a nemohla som si utriet zadok lebo ma stipal kakač,a dnes rano som bola na velku potrebu,a mala som na toaletaku krv,aj nejake male biele husenicky ci co..co to je?..co mi moze byt?..prosim pomoc.

tojefuk

ahojte... ja mam jendu otazku..viete mi niekto poradit? vcera som si vsimla ze po velkej potrebe som mala na papiery krv..cervenu...dnes zas.. ked som si preictala tu prispevky vyssie,napadlo ma (teraz trosku trapas) :D ze som bola niekde kde som nechcela dlho sedet na WC a tak som sa ponahlala a hrozne tlacila,neislo to hned..fakt ma z toho az brucho zabolelo..nemohla som si tym spravit tu trhlinu?

keja

rozhodne k lekarovi,moze ist o "banalitu"-henoroidy,ale aj o ovela zavaznejsi problem-ale naco zbytocne strasit a znepokojovat-sup k lekarovi!

misox

dobry den,
moj problem spociva v tom, ze az prilis casto chodim na velku potrebu (az 13x denne), je to sprevadzane krvou v stolici, stolica je riedka. Okrem toho mam sem tam krce v bruchu/bolesti brucha a neustaly pocit ze musim ist na potrebu.