už mesiac mám menštruáciu...

Príspevok v téme: už mesiac mám menštruáciu...
co to je???

Ahojte, už mesiac mám menštruáciu. Užívala som 3 mesiace ATC Yadine, potom mesiac pauza a teraz beriem už takmer mesiac Yasminelle. Odkedy som začala brať Yasminelle /teda od 1. dňa menzesu/, ešte sa mi nezastavila. Už mám teda mesiac menzes a zajtra mám poslednú 21. tabletku, takže mám dostať "zasa". Neviem čo to mám znamenať, gynekologička mi 2. týždeň povedala, že mám počkať, že to prejde, ale neprešlo... Poradíte mi ???

p

prve tri mesiace sa telo nastavuje na HAK. Je to velmi neprijemne, ale je to vraj normalne (konzultovala som to s gynekologom). Treba vsak davat pozor na to, aby ste neboli anemicke. Dievcata, struhajte si denne 2 jablka a nechajte ich uplne zhnednut (zoxidovat)

andrejka66

prosim poradte mi, ja mam rovnaky problem, uz mam 15den menzes, sice nie silny, bo som zacala brat 1 tabletku v 1 den cyklu a teraz newem co mam robit v lekarni povedali, ze to prejde, no ja newem bojim sa

lolaa

Tiež som krvacala celý mesiac aj keď to nesuviselo s antikoncepciou,bola som u lekarky,opakovane,predpisala mi K vitamin a potom Dicynone,čo su lieky na zastavenie krvacania,ale nič nepomohlo,prišla ďalšia pravidelna menštruacia, bola som biela ako krieda ale krvacanie skončilo,od vtedy som to už nemala.Ak ti to po planovanej menštruacii neprestane choď určite lekarovi,ak to nebude riešiť,skus aj niakeho ineho lekara.

dvojbotka

no tak ked si mala tu anemiu uz predtym tak teraz by som bola obzvlast opatrna...ak nemas cas ist co najskor k lekarke tak napis aspon gynekologovi na www.antikoncepcia.com . zaoberaju sa antikou a vedia co je normalne a co nie,aspon si budes istejsia.

co je to ???

No, anemiu, teda chudokrvnost som mala diagnostikovanu este pred tym ako som zacala krvacat. Tak teraz je to asi este horsie...

dvojbotka

len si davaj pozor lebo ak je to klasicky silne krvacanie mozes sa dohnat az k anemii...myslim si ze ta doktorka by o tom mala vedet.