Prosim o radu (ceny nehnutelnosti)-pojdu este vyssie?

mamca

Podľa vyjadrení niektorých pracovníkov realitiek vraj veľa ľudí čaká s predajom až po zavedení eura,čo by znamenalo zvýšenie ponuky,tak tie ceny hádam nebudú až také hrozné.
Ale s istotou to nevie nikto,dokonca aj bankoví experti na úvery sa v názoroch až tak nestotožňujú.

keituskaaaa

uff...no a u nas na SK sa vzdy najdu taki,co tie peniaze za take (aj ked predrazene )domy/byty daju..takze vlastne som sa prave dozvedela odpoved..asi ma trafi..

dedo_vsevedo

no ono je to vlastne nasledovne:pokial sa dopyt po nehnutelnostiach neznizi,ani ceny nehnutelnosti nepojdu dolu.Skus urobit podla dlhorocnych skusenosti.Vede zamyslime sa,vratme sa 10 rokov dozadu...Bolo vtedy aj take obdobie ze sa ceny nehnutelnosti znizili???nie.Uz odvtedy sa neustale zvysuju a zvysuju.moja rada.

usiko

ok, tak potom aj ja...pred dvoma tyzdnami som pozerala na TA3 relaciu, kde hovorili vcelku odbornici o cenach nehnutelnosti, a pocedali, ze budu rast, ale nie nejako drasticky, tak 5 az 1O percent rocne, ze nemame cakat nejake vyrazne zdrazovanie po prijeáti eura...je treba si uvedomit, ze ceny rastu s dopytom, teda ak ludia nebudu mat vela penazi, ceny neporastu, porastu len tak, ako sa zdvihnu prijmy....