depilácia rúk

Príspevok v téme: depilácia rúk
chlpy

Ahojte, dnes som sa po prvýkrát odhodlala oddepilovať si ruky. Mám dlhé a tmavé chlpky na rukách, počas leta mi mierne zblednú. Chcem sa spýtať, ak má niekto podobný problém či chlpky časom skutočne zjemnia a taktiež by ma zaujímalo, ako často depilujete. Čo sa týka nôh, objavovali sa mi vrastajúce chĺpky avšak mám pocit, že postupne to mizne. Depilátor používam cca 3 mesiace. Ďakujem za odpovede.

ja;)

ja si depilujem ruky praveze viac v zime, v lete je pokozka opalena, tak ich nieje t ak vidiet. v zime je to hroza, bleda pokozka a tmave chlpy.

evulienka51

Ahojte,ja mam 13 rokov,dnes som si
1. krat epilovala ruky voskom,ale neviem ci nemam radsej epilatorom poradte mi a ako dlho to vydrzi?? a ako dlho je to cervene?? ja mam tmave chlpky tak radsej si to budem epilvaovat :) pls rychlo odpiste ..

rybana

ahojte, no tak ja sa depilujem už vyše 5 rokov, ruky aj nohy, a teda vôbec tie chlpy redšie nemám, ale je to stale lepšie ako holenie lebo keď sa oholim o 3 dni mam už chlpy a keď sa odepilujem tak to aspon tie 2 týždňe vydrží, v lete sa depilujem niekedy aj každý týžden tak mi rastú tie chlpky, a tie som tmavovláska :/

prenga

ahoj ja si depilujem ruky uz vyse tri roky ale hlavne na leto.Ako spomynala aduliena aj ja pouzivam depilator ale iba na ruky a ked sa mi nechce pouzivam depilacny krem.Na nohy obycajnou jednorazovkou pretoze od depilatora mi oslatnu cervene nohy a boli to:-)Ruky si depilujem raz za tri mesiace ale teraz iba na leto.Nestazujem si na nejake zmeny chlpkou na rukach.Nemusis sa bat.A co sa tyka noh aj ja som mala a aj obcas mam vzrastene chlpky to nic nie je.

aduliena

Ja si tiež depilujem ruky. Ja používam epilátor, ten chĺpky vytrhne aj s korienkom. A keď sa mi nechce, tak občas použijem opilcu a mám pokoj. Od epilátora mám chĺpkov skutočne menej. Používam ho aj na nohy, ale mala som problém so zarastaním chĺpkov, tak to občas striedam s holením klasickou žiletkou. Ak ti to mizne, tak ti gratulujem, ja nemám také šťastie.