probio jogurty- vhodne pri ocistnej kure?

bazalka

takze probiotika, ovocie, zelenina, vlaknina(otruby) a ryza natural su vhodne na precistenie criev? potrebujem dat doporiadku travenie a tym aj plet

RNG

Cistenie tela je komplexna zalezitost.
....
Cievy sa cistia lecitinom, chelaciou a spruznuju antioxidantami.
Creva sa cistia vlakninami a nasadenim dobrych probiotik
Ladviny sa cistia roznymi cajmi, najucinnejsi je chanca piedra, rozpusta nanosy, kamene, dokonca rozpusta aj kamene v zlcniku.
Pecen sa cisti a regeneruje protokolom dr Berksona.
Vseobecne sa telo cisti hlavne pitim vody a branim enzymov na prazdny zaludok,
Prispieva k tomu aj branie jodu, ktory je enzymotvorny

kvetka k

doktor (Dr.) Branko
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!

bazalka

aj tie beriem:) ja len ze som si na jogurty ( s psenicnymi klickami, sezamom alebo otrubami) na ranajky zvykla a z ovocia nalacno sa vyhadzujem, ani kozna neodporuca

RNG

Jogutry obsahuju len velmi malo probiotik, aj to len tie potrebne na kvasenie. V crevach potrebujeme ovela viac druhov a nie v milionoch, ale miliardach. Preto jogurty nie su dobry zdroj probiotik, hoci lepsi je nejaky ako ziadny.
Dobry zdroj probiotik su kapsuke s miliardami roznych kultur, ktore sa rozpustaju az v crevach, aby ich neposkodili zaludocne kyseliny.