Rizikove tehotenstvo

Príspevok v téme: Rizikove tehotenstvo
ema26

Ahojte. Potrebujem radu. Od vcera som na rizikovm tehotenstve, som len v piatom tyzdni.Mam krce v podbrusku, od lekara som dostala lieky(Duphaston - dydrogesteron) bojim sa, ze mozu niak narusit moje dietatko. Tie lieky su na udrzanie plodu v maternici. Mal uz niekto s tymito liekmi skusenost... Poradte prosim...

titi...

hani-afebrilná to je bez horučky,dilatovaná to máš čo?Napr.dilatovany krček maternice,to je že sa otvára uvoľnuje krčok maternice.Skratka niečo sa uvoľnuje,roztiahne sa,rozširuje sa.Febrilný to je horučkovitý stav.Dufam,že som ti pomohla.Také slová vieš vyhľadať ked máš doma knihu-slovník cudzých slov.

ema26

Ešte nespím, večer mi to niak nejde. Pozerám telku a keď sa mi skončí seriál tak čítam knižku.Niekedy sa mi podarí zaspať okolo tretej ráno a niekedy až o šiestej. Neviem si nájsť polohu a ešte k tomu ma bolia zúbky a keď nemam iný problém tak sa budím na nočné kopančeky ktoré končia na záchode a to každých päť minút. Ale zvládam to v pohode :-)

ema26

Ahoj Vierka. Naozaj to letí poriadne rýchlo. Neviem sa dočkať môjho malého slniečka, ale vyčkám... Už sa teším na prvý nákup a potom prvé kupkanie, papkanie a hlavne na môjho malého Maťka. Ahoj Pekný večer určite sa ti ozvem na mail..

ema26

Neboj sa kacicka, uz len 4 týzdne a malú budeš držať v náručí. Zdravú a krásnu. Musíš myslieť pozitívne fakt to pomáha. Kamoška tiež bola na tom takisto ale pomohlo jej že pozerala kreslené rozprávky a predstavovala si ako sa s dcerkou hra. Musíš sa niečim zamestnať a hlavne nečítaj članky o potratoch a ostatne negativne clanky. Potom ti zostanu v hlave a budu ta mátať. Drzím palce. Všetko bude O.K. Ver si a naozaj zabudni na zlé a mysli na pekné veci!!!