Muž ma nevie uspokojiť

rita23

Vidim, ze cez internet cloveka dobre pospoznas. Ja som teba charakterizovala podla tvojich prispevkov a ty zase mna podla tych mojich. Mozno si naozaj ina, ako ta tu vidim, ani ja nie som pesimisticka a tak proti ludom, ako si tu o mne myslite. Praveze opak je pravdou. Ludi mam rada, a nevyvolavam konflikty iba ak si to fakt vyzaduje.

miminaaa

rita23 zase nemas pravdu.Vobec nie som vybusna,prave ze beriem zivot s humorom a hlavne s rezervou.A ked si myslis,ze prispevky pre sexuologa boli pisane v hneve,tak to si na velkom omyle. :) Hnev nepatri medzi priority v mojom zivote.Prave ze si skor myslim,ze ty patris medzi pesimisticky naladenych ludi.A ze sa drzim previdla-ake pozicaj,tak take vrat,myslim,ze je celkom spravodlive.

rita23

je pravda, z prvych prispevkov som videla sexuologa v pozitivnom svetle, a ten som sa snazila udrzat. No vidim, ze som sa mylila. Miminaaa: napriek tomu si stojim za to, ze nevies krotit svoj hnev a si vybusna. Aj hnev sa da povedat slusne. Radana: Nie moja kamoska, ale JA som rada, ze sa uz spolu nekamaratime. Sklamala ma viac nez nejaky chalan. A tie vybuchy velakrat u nej neboli na mieste. Len ako kamaratka som bola naivna a nevsimala si to.:-)

tina

pohovor si s nim o tom , skúšaj všetko pokiaľ Ti na vzťahu záleží a keď to nepoje, tak skús novú známosť ale opatrne ...

eee

rita23 to ked sa tu riesia problemy,to su hlupe poznamky?Ja osobne sa priklanam na stranku miminy a tiez som toho nazoru,ze hlupe poznamky tu zacal mat akurat tak sexuolog a dostal len to,co si ziadal.

miminaaa

rita23,ja som velmi dobre pochopila,co chcel sexuolog svojimi prispevkami povedat a nezda sa mi normalne,ze ked tu riesime urcity problem,aby si tu z toho robil nemiestne vtipy.Ono treba vediet,kedy zavtipkovat.A je mi luto,ze si prave moje prispevky pre sexuologa odo mna zobrala vazne,ked jemu som ich adresovala s nadsazkou,aby pochopil,ze ked niekto riesi vazny problem,tak nie je prijemne,ked sa tu nemiestne vyjadruje.Chvala bohu mi usta narastli a nikto ma nebude posielat do erotickeho salonu,len preto,ze sa snazim niekomu pomoct.A co sa tyka toho,ze sa prihlasil falosnym nickom,na to sme prisli,lebo fundovany sexuolog by sa nikdy takto k problemu nepostavil.Preco sa teda falosny sexuolog neprihlasil pod svojim nickom?Za co sa hanbil?Ja nemam problem sa pod svoj prispevok podpisat.