krvna skupina

syma

ale k upresneniu, ak máte obaja 0Rh+, tak sa ničoho nemusíte obávať :), ja ju mám z manželom tiež a pri oboch dietkach problémy neboli, zlé je, ak sú 0Rh+ a 0Rh-

syma

lekár by vás mal odporučiť na genetické testy, a následne by sa mal pld sledovať
po pôrode sa väčšinou pichá réga na upravenie krvných podskupín a pri druhom dieťati tak nie je o nič väčší problém ako pri druhom

väčšinou mávajú tieto dietky po pôrode silnejšiu novorodeneckú žltačku, ale s ňou si už lekári poradia

dag

milo, tento problem zavisi od Rh faktora. Ak by tvoja partnerka bola Rh-, a jej plod Rh + to by mohol byt problem, pretoze sa v tele Rh+ matky mozu tvorit protilatky, ktore by mohli poskodit plod. Pri 1 dietati je toto riziko minimalne.

popo

aj moji rodičia majú rovnakú krvnú skupinu a som úplne normálna a zdravá..
to sa hovorí len o rodinných pokrvných príslušníkoch(mama+syn, brat+sestra), že je veľká pravdepodobnosť postihnutého dieťaťa!

mama36

S mojím manželom máme tiež 0 plus máme normál. 3 zdravé deti To myslím ked je RH faktor neg. berú sa protilátky. ale deti sa rodia normálne, nie je to o sk. ale o chromozomoch,nuž čo ked ty ani Y nepoznáš...ale bez urážky,to sa tu stáva

rasto

pokial viem, od krvnej skupiny to nezavisi, ale isty vplyv ma Rh faktor. ten moze byt + alebo - a je nejaka kombinacia, ktora je nevhodna, ale ktora, to neviem.

simona

Mily Milo v prvom rade si zopakuj pravopis, lebo sa to normalne zle cita, taha to oci. Existuju aj Ypsilony.A k tvojmu problemu - som zdravotna sestra, ale take nieco totalne hlupe a vymyslene ako toto som este nepocula. Ludska hlupost je asi fakt nekonecna co uz.

jolanka

nic,ja s muzom mame rovnake krvne skupiny a mame krasne zdrave dieta,posatihnute deti sa rodia pri pokrvnom spojeni-rodinny prislusnici.