Na ostro - na čo nepopohodlné tangá?

Príspevok v téme: Na ostro - na čo nepopohodlné tangá?
ivo 1986

Baby na čo nosíte tango nohavičky, keď je to tak nepohodlné a celý deň mať pocit, že mám niečo vzadku. Necítili by ste sa pohodlnejšie bez tangáčov ?
My chalani bez to máme troška komplikovanejšie, lebo na taký striptíz by som asi bez pevného spodného radšej nešiel... Alebo ani športovať by som nechcel bez, ale vám je to podstate jedno tak prečo nie ?

miauu

tak neviem ako ostatne damy ale tangu aspon mne nie su nepohodlne..ale skor francuzske :)
kazdi podla svojej chuti..
a inaq u existuju aj take co drzia len taq..neviem to popisat ako keby nejaka velka vlozka alebo co :D nechapem jak to drzi..ale sexyy :)

Sasanka_

ja zas v lete lutujem chlapom...to chodite bez?? Len kratasy a nic? pri 30°C teplotach?? Ked hej, tak je to skutocne nehygienicke a nechutne, Ja nosim tanga len v lete napriklad, , ked je teplo. V zime na seba davam pozor a tanga odlozim do skrine :) A ako vraveli aj ostatny, kvalitne tanga zenam nevadia, netlacia ich a absolutne nie su neprijemne
Ale je vidiet, ze sa to pyta chlap, co sa do toho vobec nerozumie :)

alussska

Mať tak Vaše problémy. Však to je úplne jedno, či tangá, bokovky, alebo bobmarďáky. Každý podľa svojho vkusu, pocitu a peňaženky. V lete je dobré občas naostro a pri troške opatrnosti aj veľmi zdravé. Teraz v zime je dobré pridať ešte aj spodky...poniektorí :o)

789654

Ja som začla chodit na ostro len v lete a teraz chodím furt. Je mi to nesmierne pohodlné a nevymenila by som to ani za tangače, ani za boxerky, ani za nič iné

mississipi

no to vôbec nie je jedno. kedže niektoré majú prirodzený výtok a nie je velmi príjemné, mať to na stehnách .. nad tým si sa ako chlap nezamýšľal?

dado096

noo achh moozno ako chalan by som to na den s tymy tangamy skusill ale no dala by ste my nakkee čooo to asi neee..

braňo...

Ja neviem ale sa mi zdá, že baby začínajú chodiť bez... Aj u spolužiačok som si všimol, že asi nemala nič, lebo som jej už videl "začiatok zadku" a nohavičky nikde... :) Mám pocit, že už 1/3 báb nenosí nohavičky, aspoň u nás na ekonomickej... :) Ale nemyslím že zle vidím zas tak nízko ich nemôžu mať... hmm

monicka2509

a co mame nosit?nic?ved tu ide aj o hygienu,neviem si predstavit ze by som isla von bez spodneho pradla,ako absolutne,este mozno v lete ked sa nosia sukne ale inak nie

poliewoocka

Stanley,francuzske su tie,z ktorych trci ritka tak dopolky:)ale nie su uplne vtrepane do zadnice.Take krasne...
Drakenko-je to dost hlupy pocit dat si nohavicky k takym handram,v ktorych by bol zretelne viditelny okraj.Okrem toho,nohavicky-niektore old school-deformuju zadok a celkovy dojem.No ale teraz sa daju kupit aj mile pekne nohavicky:)
A preco maju radi niektore tanga a niektore panties a naopak,niektore ich neznasaju?Je to sila zvyku a pocitu...tak,ako niektori chlapi preferuju slipy,boxerky a trenky..