má každá žena krvácať pri prvom sexe?

Hakk

No mozno ze to mas aj z toho sexu ale nemyslim si. A ten sex s hak nema nic spolocne. Proste len trochu spinis. Ber tabletky ako mas. Ak beries hak prvykrat moze sa objavit taketo prekvapko ale to sa upravi.

Justanotherwoman

Ahojte, chcela by som sa opýtať. V piatok som s priateľom mala prvý sex po 9 mesiacoch vzťahu. Mesiac beriem HAK, ešte musím dobrať 2 tabletky. Dosť ma to bolelo ale nešla zo mňa nejak krv. Keď som neskôr bola na záchode, mala som taký slabý hnedý výtok a pretrváva to už 3 dni. Je to normálne? Alebo je možné, že dostanem menzes skorej ako bude prestávka v braní antiky? Myslíte, že sa to tým sexom mohlk nejak urýchliť? Prípadne čo mám robiť. Ďakujem dopredu za rady.

slobodna 2

Ja som krvacala len velmi slabucko, bolo to ked ma moj frajer prstoval prvykrat, trochu to stipalo ale mne to nevadilo lebo som bola roztuzena. Mala som vtedy 27. Bola to taka svetlucka krv nie tmava ako pri menzese. Potom sa to trosku zopakovalo ked ma prstoval druhykrat a ked sme uz mali sex tak som vobec nekrvacala ani len tu svetlu krv. Dostal sa do mna bez problemov. Je pravda ze som predtym casto masturbovala sama ale nikdy som si tam nic nepchala, len prstami a tak ani krv ziadna nesla. Az ked mi to robil on :D
Aj blana je u kazdej ina. NIektora ju ma pevnu,ina ju ma slabucku a niektora ziadnu.

Anička

Daark, to, že žena nemá krvácanie, vôbec neznamená, že už mala pretrhnutú blanu. Bud si idiot, alebo vôbec nechápeš veci. Ja som bola panna až do 25- tky, a prvý sex bol den po svadbe s mojím manželom. nešlo to ľahko, ale potom som cítila akesi pretrhnutie, nedá sa to opísať, a už to bolo, a žiadne krvácanie, potom to už šlo ľahko.... Tak ked nevieš nič o týchto veciach, tak radšej nepíš hovadiny do tohto fora.

Anička

Nie, vôbec to tak nemusí byť. Ja som pri prvom sexe nekrvácala vôbec, a to preto že bol môj manžel skvelý, a jemný a nežný, a hlavne to robil pomaličky, takže to šlo super, a bez bolesti. Bála som sa toho, ale nakoniec to bolo naozaj super, a bez krvácania.

dvojbotka

sarin to skvelo vystihla :) ja som tiez nekrvacala ...takmer...potom som sla na wc a ked som sa utrela bolo to miestami slabulinko telovej farby...to bolo vsetko.