spat s kamaratom je hlupost..

Príspevok v téme: spat s kamaratom je hlupost..
anastazia22

asi to sem moc nepatri ale potrebujem sa iba trosku vyrozpravat.. mam dobreho kamarata a nedavno sme sa spolu vyspali. ja som si uvedomila ze ho mam rada viac ako len kamarata. skor ako som mu to stihla povedat ma ubezpecil ze on ma nechce. tvarim sa ze je vsetko v poriadku ale pritom ma to velmi zoziera a trapi. viem ze ked mu to poviem nic sa nezmeni.. beha za inymi babami a mna to velmi stve. neviem co mam robit :(

aniz

muz musi chciet prvy,,a ak uz do teraz nechcel po vyspani s tebou viac,,tak uz nikdy ani nebude chciet viac.Udrz si ho aspon ako kamarata

anastazia22

asi bude lepsie ked mu nic nepoviem.. mam ho prils rada na to aby som ho stratila atym ze ho vydesim ked mu poviem ze ho lubim.. hadam ma to prejde a bude to zas v poriadku. dakujem za rady:)

lolita22

suhlasim s drakenkom, zlozita situacia, rozhovor by bol dobry v tejto chvili ,,,,,
moze sa stat ze ak by si s nim hovorila tak by ta nechcel vidiet, alebo naopak robil by ti mozno aj naschvaly s inymi babami, no ak s nim nechces prerusit kontakt, tak to s nim nepreberaj,nie je to rozpravka ze vsetko dobre dopadne, vacsinou je skutocnost ina - drzim palce a vela sily

drakenko

utopia:
Každý je iní, niekomu sa to môže zdať nechutné, niekoho to môže vzrušovať. Keby že nemám frajerku, nevadilo by mi mať niečo s kamarátkou, lebo to moja rodina nieje.

anastazia22:
Buď sa s ním o tom porozprávaj, alebo sa na neho vykašli. Ak spolu spávate aj ďalej, tak mu proste povedz, že buď bude aj láska, alebo nebude nič.

utopia

Tomu nechapem,ako sa može niekto s kamarátom vyspať. Nejde mi to akosi do hlavy. F/J: Mne by to pripadalo ako incest. Ved kamaráta berem ako svojho brata a z toho by sa mi zdvihol žalúdok.

jana88

Ahoj. No mas to tazke. Aj ja som bola v takejto situacii, ale nejako som to prekonala. Na takuto vec musi mat clovek guraz. Uplne sa odosobnit, inac sa len trapi. Ja som nase postelne radovanky ukoncila a ani som nevedela ako, bola prec aj laska. Vsetko chce cas...uvidis neskor sa nato budes pozerat inac!