Aky nazor mate na BioBran

torko

Mal by som jednu otázku..Moja mama má vyoperovaný žalúdok,nakoľko mala rakovinu žalúdka... ak by som jej objednal biobran bude ho vôbec znášať ked nemá spomínaný žalúdok..??

daslo

Dobry den,
tiez som skusala biobran,ale mne nerobi dobre na zaludok.
Mam uplne nove balenie,ktore stalo 400,- €.Minula som z neho styri sacky.Cele balenie ma 105 sackov.
Ak by ho chcel niekto kupit,potesila by som sa,lebo predsa len je to kopec penazi.Samozrejme za cenu,ktora sa oplati pre kupujuceho a zaroven,aby sa mi naspat nieco vratilo a mohla som si kupit iny vyzivovy doplnok.
Tak najde sa niekto?
Kontaktujte ma na maile dasloslim@gmail.com
Dakujem a vsetkym prajem hlavne veeela zdravia.
D.

Mato K.

Zdravim,

ja som mal leukopeniu, t.j. zacali mi odumierat leukocity a prestali sa tvorit nove. Nebolo to nasledkom rakoviny ale 3 po sebe nasledujucich chorobach ktore mi zhodili imunitny system. Mal som boreliozu, mononukleozu a salmonelozu. :-) Take "lepsie" leto, co vam poviem. Kazdopadne, leukocity mi klesli pod hranicu 4000. Norma je 4-10.000. Nad 10 je to leukemia, pod 4 leukopenia. Mal som najprv 2500 a neskor 1600 az nakoniec 900. Bolo to dost strasidelne, vidiet ako tie male vecicky co vas maju chranit odchadzaju do vecnych lovist... Znama mi zohnala biobran, jej sestra ho vyhradne dovaza na Slovensko. Za 2 tyzdne uzivania kombinacie sackov a tabletiek sa mi dostali leukocity na 4400 a neskor na 6800, cize do absolutneho normalu. Vlastne jej dakujem za zivot. Este by som dodal.., ich mame to zachranilo zivot, mala rakovinu lymfatickeho systemu. Teraz je to asi 8 rokov a je zrava, ziva, ciperna. Ja si biobran neviem vynachvalit.

Drzim vsetkym palce.

Martin K.

RNG

Vyrobcovia Biobran tvrdia ze sa jedna o MGN3, ktory bol objaveny dr Ghoneum a je znacne zvysujuci pocet NK krviniek tj je uzitocny najma proti rakovinam v davkach 3 x 1 gram. Ale kedze dr Ghoneum bol v USA velmi prenasledovany onkologami, prestal tam tento produkt vobec distribuovat.
Osobne odporucam skor ovela lacnejsie betaglukany, ktore tak isto zvysia aktivitu aj pocet NK krviniek v davkach 3 x 500 mg

bugro

Dobrý večer.
Ja osobne mám s Biobranom veľmi pozitívne skúsenosti a som naozaj rád ,že tento prípravok existuje.
Výrazne mi pomohol pri prekonávaní problémov ,s ktorými mi nevedeli poradiť ani lekári klasickej exaktnej medicíny a taktiež ani alternatívci pričom niektorí ma dosť výrazne sklamali svojim netvorivým ,neflexibilným , stereotypným a na financie extrémne zameraným prístupom. Asi od r. 2008 som začal mávaťť nezvyklé problémy s prekonávaním navonok úplne banálnych virózových respiračných ochorení. Ochorenia prebiehali intenzívne asi týždeň a potom sa pretransformovali do zmiernenj chronickej podoby latentného charakteru s dobou trvania vždy niekoľko mesiacov -hlavne v zim mesiacoch až do jari. posledný prípad už pretrvával až do leta. K týmto ochoreniam sa mi potom pridružili aj psychické-strata zamestnania ,kulminácia ochorenia mamy do stavu bezvládnosti. Už samotné primárne ochorenie ma značne psychicky nahlodávalo ,lebo vš vyšetrenia boli vlastne negatívne ,ale subj som sa necítil dobre. Býval som stále unavený,ale paradoxne spánok som mal veľmi problematický. Navyše sa mi vyskytovali situácie ,keď mi niekedy v kľude vzrástol pulz na úroveň 70-80 úderov /minuta, pričom ako zdravému mi osciloval medzi 50-60 a nebolo zvláštnosťou aj pod 50.
Nakoniec mi bolo jasné ,že si musím pomôcť sám a tak som začal bádať po i-nete a tam som narazil na tzv . chron únavový syndróm. Podľa vlastných subj ťažkostí sa mnohé z popísaných znakov tejto diagnózy zhodovali,al boli veľmi podobné.
A tam som našiel BIOBRAN.
Samozrejme ,že vzhľadom na viacročné problémy zlepšenie nenastalo zo dňa na deň ,ale prvý krát som pocítil ,že môj stav sa postupne mení k lepšiemu.
Trvalo to pár mesiacov a situácia sa výrazne zmenila k lepšiemu. Vrátila sa mi pôvodná sila ,kondícia a aj v psychike nastal výrazný pokrok.
Odporúčam každému s podobnými ťažkosťami.
Zdraví a veľa šťastia praje bugro

jana meskova

Dobry den, ja mozem Biobran len odporucit. Bohuzial mam vo svojom okoli 2 ludi ktori zacali uzivat Biobran pocas chemoterapie a zvladali ju omnoho lepsie.Ano informacia, ze na Biobran prebiehali skusky klinicke je spravna. Nebudem menovat pana doktora ale viem o jednom ktory sa na tejto studie zucastnil a on mi osobne odporucit Biobran. Bohuzial je to dost draha zalezitost. Da sa to kupit aj priamo u dovozcu na ich stranke a ponukaju aj mnozstevnu zlavu.Raz som bola Biobran u nich vyzdvihnut osobne a ta pani co tam pracuje je zlata a ochotna pooradit. Tak ja len tolko. vsetko dobre. Milena

mia

Lenca,
pri rakovine ti nikto neda zaruky. Ale kedze som stravila na onkologii dost dlhy cas, s istotou ti viem povedat, ze pri chemo a radio- su lepsie na tom ti, co beru nejake vyzivove doplnky, ci resp. doplnky na zvysenie imunity- A ci sa to vola Flavin, Ovosan, Biobran, Wobenzym a pod. - o tom sa da diskutovat, co je na co lepsie,-(a tiez o jednotlivych firmach), ale hovorim z vlastnej skusenosti.
A ci to vylieci, alebo len pomoze prekonat krizu pri konvencnej liecbe, to zavisi od mnohych faktorov- konkretneho typu nadoru, pokrocilosti, veku,liecby, psychiky atd....
Ja som za kombinaciu viacerych doplnkov.

Myslim, ze prebieha nejaky prieskum, ci vyskum Biobranu u chorych na MM (mnohonasobny myelom) a myslim ze aj leukemie.(?)

lenca

pytam sa preto, ci to nie je tahanie penazi z vreciek ludi chorych na rakovinu. Rada by som, keby prispeli prispevkom ludia, ktori ho pouzivali

mia

lenca, zalezi na tom, na co to chces brat.
my sme brali biobran dost dlho pri onkologickom ochoreni. Je to hadam najsilnejsie (1000mg), co je na trhu, ale aj najdrahsie. Su to v podstate betaglukany z huby shiitake, (myslim, ze aj s hnedou ryzou.) Teraz sme presli na nase vyrobky, najlepsi sa mi zda z fy- Naturex- z Trnavy.Ale inak sa snazim betaglukany kombinovat aj s inymi zlozkami.
Pravdu povediac, chcela som si dat doviezt Biobran priamo z Japonska, ale tam je to dost neznama firma, a nezohnala som (s niektorymi inymi produktami som problem nemala.) Moj zaver je taky, ze velakrat sa cestou tie vyrobky strasne predrazia, a kvalitu tazko niekedy posudit. Snazim sa preto najst nieco na domacom trhu a striedat to.