Muzi, odpoviete mi na niekolko otazok ohladne nevery?

miňoo

Ja som sa snazil nemenit nijak svoje spravanie,ked som mal druhu priatelku. A ona si ani nic doma nevsimla.. takze nemame nejake overene sposoby :)

verna

STaci s apozriet na temu co ma v nazve nieco na ten styl, ze chlapec po 2 rokoch nevie co dalej. Myslim si, ze takych panov sa tu najde viac, len problem je v tom, ze uz nie su taki hrdinovia. Vies, co ked si to precita ich priatelka a bude vediet, ze hej, tak on ma podvadza,lebo rpesne toto robi??? :-))) No nic, mozno sa mi tu niekto aj vyjadri. Ja som to chcela vediet cisto hypoteticky, ten moj ma nepodvadza, teda zase nemozem to vediet na 100%, ale zaujima ma odpoved an tuto otazku z istych dovodov, ktre su uplne nepodstatne.

drakenko

Skôr nevie nikto napísať, ako sa správa k polovičkám, keď ich podvádza = nieje tu nikto taký, kto svoje polovičky podvádza.

;)

verna

JA som sa nepytala na dovody nevery ani preco a podobne, nechcem tu neveru rozoberat, zaujima ma iba SPRAVANIE nevernikov. Cudujem sa, ze do tem sa vsetci chlapi hrdili, ako maju milenky a podobne a sem nevie nikto napisat, ako sa spravaju k polovickam. no nic.

drakenko

Nehovorím síce zo skúsenosti, ale myslím, že keď muž podvedie, tak je to z dvoch dôvodov: 1. jeho žena mu nevyhovuje = majú problémy, prestane ju milovať, atď. A 2. chvíľková slabosť = svoju ženu/frajerku miluje, ale aj tak ju podvedie. Potom toho veľmi ľutuje, sám sebe pripadá otrasný a pod.

V tom druhom prípade to môže byť spôsobené tým, že napr. ho zvedie alebo sa nechá zviesť nejakou príťažlivou ženou. Muži totiž veľmi nerozmýšľajú, keď sú nadržaný, sme v tomto ohľade úplne iní ako ženy. Nieje to nič pekné, ale je to bohužial tak...

elablue

Súhlasím s jajou. Myslím si, že vztah s neverou este nikomu stastny zivot nepriniesol. Ja som dokonale stastna bez nej a vo vztahu nema co hladat.

jaja

lotroy- :-)))) ak toto myslíš vážne, ľutujem tvoju priateľku-ky. typický názor casanovu:-) ja som šťastná aj so svojou- jeho vernosťou...

verna

Ahoj chlapci, to ze som verna zostane do konca mojho zivota, nemam zaludok na to,a by som podvadzala a myslim si, ze tu typi ludi ktori to nikdy v zivote nedokazu urobit. Vies ono s tym sexom je to relativne, kedze sme spolu hlavne cez vikendy, obcas cez tyzden, ale mame obdobia, kedy sa milujeme velmi vela a zase obdobia, kedy je to menej, ale myslim si, ze ked maka od rana do vecera a je unaveny ako pes, nemozem od neho chciet este sexualne hratky. JA som chcela len vediet akos a nevernici spravaju k svojim priatekam, nie som presvedcena o tom, ze ma podvadza,ale chcem byt na nieco take pripravena. A nemyslim si, ze nevera nie je dovod na rozchod. Ak ta niekto sklame a oklame v takejto najintimnejsej veci, myslim si, ze to je velmi zavazny dovod na rochod aj na rozvod, zase v tommanzelstve je to ine, ja zatial toto riesit nemusim. Ale neveru by som neodpustila. Resp. odpustila mozno, ale nedokazala by som akceptovat nikdy viac jeho dotyky. KAdzy sme iny.

Ucitel

ahoj verna... lotroy má prvadu. v živote sú neverný muži a aj ženy. ale zasa neznamená to že keď máte menej sex že je Ti neverný.podľa Mňa ak je rozumný tak sa s ním o tom porozprávaš a vysvetlíte si to... žiadny máloktorý muž Ti povie pravdu o nevere... lebo si žena.. .a málo kedy sa stane že ani oni sami nevedia prečo to vlastne robia...... a ak to nepochopí najdi si aj iného...
ale v živote nájdeš aj verných mužov ako som napr Ja....

lotroy tvoj názor ma zaujal prosím pošli mi na teba kontakt.diky