Schudnut aspon 3kg...

carmenka

no ja rano dam kavicku.ta ma nastartuje.a potom zasadne vzdy jem az 4hodiny po prebudení.caj nikdy nesladim.vynechala som z jedalnicku uplne kecup a tatarku a tiez hranolky a cofolu a kolu.a pijem zeleny cajik sem tam.a stale mam super postavu.aj moja segra vravela ze kukala na mna ako to ze som stale stihla a vsimla si jednu vec ze vzdy k jedlu mam nachystanu bud vodu alebo caj a tak to robi aj ona.momentalne som rok po porode a mam 47kg. na vysku 157cm a jem uplne vsetko i sladkosti

drzý Dráčik

Od pondelka až do dneska schudla som 2,5 kg .. Nie je to jednoduché ,ako zdá :D keĎ vydrží človek prvý deň tak druhý už nebude taký tažký a potom to pojde samo :) Kto by chcel tak Ráno 8 00hod 1, čaj zeleny pol litra + 2celozr nné chlebíky a jednu rajčinu .. kto chce može si dať bebe a biely jogurt ... O 10 00 grep,alebo jablko , mandarinku , banány neodporúčam 12 00hod . 1vajco 1 rajčina 1 paprika plus ktomu zelený čaj alebo čaj na spalovanie tukov tiž pol litra .. .o 15 00 deci citrónovej štavy pomáha pri spaľovaní tukov .. .. hm okrem toho aj niaky pohyb .. napr dať si 50sklapačiek .. prestávku za hodinu 20drepov .. potom za dalšie dve niake cviky :))

inka

tiež som už nevedela ako s tymi kilami navyše bojovat.kazdy den som cvičila ,ale je pravda ze v jedle som sa moc neobmedzila.ke dchcete schudnut musite predovšetkym znižit prijem kalorii a je jedno či prestanete o 17,00 ich prijimat alebo za cely den.hlavne ich zredukovat.
aspon ja mam take skusenosti.momentalne sa tiež snažim nejest večer a za tyžden som dala 3 kg dolu.

jancecka

inak hej, aj ja som počas celého svojho života vydržala raz dva týždne nejesť po 5 hodine nič a odrazilo sa mi to na postave ale potom ma to prešlo

aduliena

Bugbi,
vôbec to nie je blbosť nejesť po 17. hodine, týka sa to hlavne tých, ktorí zo všetkého priberajú, ako sa hovorí, aj z "vody"...Ja nejedávam po 17.hodine, ak mi to nevyjde, tak maximálne jem do 18.hodiny a potom už nie a schudla som. Kto chce schudnúť dve-tri kilá, tomu to zaberie.

bugbi

lenze to je blbost,nejest po 17tej.tak sa iba spomali metabolizmus,treba jest 3-4 hodiny pred spanim.
ked uz nejest,tak aspon vodu,alebo caj...

aduliena

Nie je zdravé schudnúť za týždeň toľko kíl, lebo sa potom všetky vrátia a ešte aj nejaké navyše, to je ten známy jojo efekt.