tónovacie telové mlieka

Silta

DermaSpa samoopalovák je príjemné mlieko a pekne tónuje. Ohľadom odličovania záleží aký odličovací prípravok sa použije. Ja mám skúsenosť, že ak použijem micerálnu vodu, tak nie je zmena. Ak používam iné prípravky a silnejšie toniká a vody na vyrážky a pod., tak áno, tvár mierne bledne, takže častejšie pretriem tvár a dekolt. A je vyriešené.

Mia9

Skusila som tonovacie telove mlieko Dove Summer Revived na svetlu pokozku. Ma krasnu vonu, vysledok je vidiet za par hodin. Vecer po kavovom peelingu vo vani som si pokozku jemne hydratovala s klasickym telovym a tonovacie mlieko som si rovnomerne natrela po polhodinke. Vysledky boli vidiet hlavne rano, peeling a hydratovana pokozka sa vyplatia, pretoze som si po celom tele nenasla ani fliacik - docielila som rovnomerne opalenie. Fľaky na oblečení ziadne. Jedinou nevyhodou bola pre mna necakana zmena tej príjemnej vone, po aplikovani a dalsi den do dalsieho sprchovania som pachla ako keby som prave vysla zo solaria. A potom rano po cisteni tvare a krku odlicovacim mliekom ide dole aj opalenie, cim si mozete vytvoriť nepekne fľaky na krku. Ked uz umelé opalenie tak radsej odporucam solarium - docielite rovnaky efekt po 2 navstevach, opalenie bude rovnomerne a hlavne trvacne!

anjelik9

mne sa to mlieko od Garnier moc nepáčilo malo takú zvláštnu vôňu a vyhadzovala som sa z ňoho tak som ho prestala používať a potom som bola určitý čas fľakatá, takže sa s takýmito vecami už radšej nekamarátim =)

gasdlkj

zuzana175 - ano mas pravdu, tie telove mlieka daju farbu,resp.zafarbia len najvrchnejsiu cast pokozky,ktora sa stale obnovuje a stara sa supe,aj ked si to my nevsimame...to sposobuje,ze sa nam robia flaky,preto stara koza nam "odpadava" a obnovuju sa nove bunky...ja som takisto mala Garnier tonovacie telove mlieko, zopar dni bolo fajn ale potom som mala flaky,.... iste zdroje pisu, ze pri pouzivani tychto telovych mliek je potrebne sa sprchovat kratko a v nie velmi horucej vode a takisto neutierat sa uterakom,ale prirozdene vyschnut... ale ja si mysli,ze stara koza tak ci tak sa po case zosupe a flaky budu viditelnejsie (kedze sa budes dlhsie natierat-"tmavsia pokozka" oproti prirozdenej farbe)

zuzana175

ja som raz mala opalovacie mlieko johnsons...a ked som si dala penu do kupela,tak som z tej vane vysla cela flakata.to opalenie zo mna zislo.tak som sa musela drhnut cela kefou,aby som nemala flaky.