USLZENÉ OČI KOLI ŠOŠOVKÁM..

Príspevok v téme: USLZENÉ OČI KOLI ŠOŠOVKÁM..
mimka

Mám neskutočne citlivé očká:(.Zafúka vietor a už mám uslzené,uplakané oči,ktoré sú červené:(.Sú citlivé aj na klimatizáciu a keď prídem do obchodu z prudším svetlom,tak moje bielka nie su biele ,ale krvavé:(.Mám nové šošovky AirOptix,ale neak nepomáhajú:(.Mám zmeniť svôj Opti-Free za neaký sensitívny roztok?Nechodím už ani večer von,leb večer sú moje oči červené a keď prídem niekde do baru,tak je to strašné:((.Som zúfalá,ale šošoviek sa nechcem vzdať,chcem ten problém neako vyriešiť.Budem skúšať kvapky,roztoky čokoľvek..prosim poradte či má niekto takýto problém,poprípade mal...:(

sedmikraska012

prihamka 1 - nie je to nic strasne, stalo ma to spolu asi 20000, najprv ti rozkvapkaju oci, potom si lahnes, prichytia si oko, aby tak mohli zamerat, to bolo trochu neprijemne, a potom pozeras 30 sekund do svetielka, citila som taky spaleny smrad ako ked si spalis necht, z tej vypalenej rohovky, potom ti to zalepia a ides domov, ja som pekne styri dni lezala a frajer mi kvapkal do oci, uz neviem ako casto, prve dva dni to dost bolelo, aj som maĺa nejake lieky od bolesti, ale ja som na bolest dost citliva. Po styroch dnoch som si to odlepila a zrazu som vsetko videla, bolo to ako zázrak. Potom este zopar tyzdnov raz denne nejake kvapky, a to bolo vsetko. Nesmies asi dva tyzne predtym nosit sosovky. Ja som si to odlezala, ale poznam ludi, co s tym normalne pracovali.

..........................

minka v prvom rade, sosovky sa maju nosit len ak sa citis v nich pohodlne.na tvojom mieste by som ich na chvilu odlozila a preliecila si ocka.mozes mat zapal.nemavas ich aj zalepene?alebo vela karpiniek rano?vtedy treba antibioticke ocne kvapky, samozrejme sosovky nemozes nosit.na vine moze byt aj roztok, mozes skusit ten na baze peroxidu vodika, v optike ti poradia.len nevyhoda,ze neobsahuje enzymy, preto si raz za tyzdemn musis ich vycistit enym.tabletami, alebo enyzm.roztokom.na zapalene tecuce ocka mozes vyskusat aj ophtalmo septonex kvapky, kazdu hodinu 1-2 kvapky, napr.cez vikend, samozrejme sosovky nemozes nosit pocas liecby.a este , na uslzene oci pomahaju aj tzv.antihistaminika, lieky podavane pri alergii, napr.zyrtek, dostat v lekarni.

sedmikraska012

a co tak laserova operacia oci? ja som bola, a som strasne stastna ze som sa zbavila tych otravnych sosoviek

mimka

vsak ja viem,ze AirOptixi su najlepsie cocky a tak,ale proste sú veľmi citlivé tie oči:( fakt mi došť slzia:(.V škole idem po chodbe a už mi slzia,lebo fuka do nich trošku:(

age

mima, ako keby si pisala o mne. mam air optixy, pouzivam opti free, a tiez mi vecne vonku slzia oci. len s tym rozdielom, ze mne to nerobi ziadne problemy.
naozaj skus najprv nejaky jemnejsi roztok, kup si mensie balenie, ak sa nic nezmeni tak skusaj ine sosovky. ale tie co mas su velmi dobre, s vysokou priepustnostou.

sissa

skus iny druh sosoviek, pravdepodobne ti nesadli. alebo dalsia moznost, ze musis pouzivat nejake zvlhcujuce kvapky, ktore sa daju nakvapkat do oka, aj ked mas nasadene sosovky, mozes mat suchsie oci a pouzivanim kont. sosoviek im este viac ublizujes. spytaj sa na to v lekarni alebo svojho oftalmologa. mna tiez zvyknu stipat, ale az ked ich mam dlhsie v oku a tiez sa znazim vyhybat zafajcenym miestnostam. pouzivala som ampulky Visine, ale zistila som, ze lepsie mi robi, ked si nakvapkam priamo roztok Opti-free do oka. este mi napada, ze mi sposoboval problemy napriklad roztok Renu, vtedy ma oci rezali a palili, takze skus zmenit trebars aj roztok. ked nic nepomoze, asi sa budes musiet so sosovkami rozlucit.