RNG Porad! (koloidne striebro + PepZin)

juan

Zdravim,od detstva ma trapi zapach z ust..gastro vporiadku,zuby taktiez,som alergik,pred tyzdnom mi vybrali krcne mandle a zapach stale pretrvava..ak si prilozim prst na jazyk a ovoniam,strasne to zapacha,neviete mi poradit?dakujem

RNG

ASLO je cislo na streptokoky.
GSE obsahuje citricidal ucinny na streptokoky. Davkovanie je 60 kvapiek na liter vody, i viac, ked si to schopna vypit. Toxicka davka je niekolkostokrat vyssia, takze ziadne strachy, ze sa predavkujes.
Pre tych, co neznasaju horku chut citricidalu su kapsule/tabletky s obsahom 12-15 kvapiek, tie mozes brat 3x2 alebo 3x3 denne, ak chces naozaj vysoku ucinnu davku.

klaudia verešová

Ahoj RNG!
Prosím ťa nevieš mi poradiť nejaký preparát na vysoké hodnoty ASLA?Chcú mi vybrať mandle,ale hľadám inú cestu liečenia.Nepomohli by vysoké dávky vit.C?

hp

No zaujimavy postreh bol ten, ze v prvy den, co som vsetko nasadila, tak zapach ustupil - cely den nic. Ale na dalsi den to zacalo opat a trva doteraz.

RNG

Kvasenie v zaludku moze byt aj hnitie v zaludku, hlavne latky obsahujuce siru pri kvaseni/hniti vylucuju H2S, ktory mu citime aj pri rozriedeni 1 ku milion!
Zapach z ust moze byt aj z kvasnych procesov v ustach(halitoza), to by ti mala vytlct strieborna voda rychlo.
Ak mas zacinajucu paradentozu a krvacaju ti dasna, halitoza je bez viacnasobnej dennej dezinfekcie automaticka.

hp

hej, hej viem. Len u nas je vzdy postup najprv krv, a ked sa to zisti tak potom overenie na gastro alebo dychovy test (podla vyberu :-) ) Takze Helico mi tu plynatost nesposobuje?A zapach z ust?

RNG

sara, probiotika mozes brat kazdy den, ale ked sa ti kolonizuje crevi a mas ich tam 1000 miliard, tych par miliard navyse to velmi neovplyvni.
Hnackou alebo zobranim ATB mozes ale stratit 99.9%, preto ich po antibiotikach treba nasadit, aj po hnacke a cisteni criev psyliom a podobne

RNG

OK.
Ale si musis uvedomit, ze markeri v krvi na helicobacter zostavaju velmi dlho, aj ked je zniceny.
Dychovy test je spolahlivejsi na zistenie aktivnej infekcie H.p.
Ale to nema nic spolocne s nafukovanim.

hp

No Helico je to na 99% . Bola som liecena minuly rok v aprili.Robili mi vysetrenia hadam na vsetko co sa dalo, aby zistili priciny-vysiel jedine helico. Ani vredy nemam-nic ine nenasli-okrem toho ze v tom case mi zistili aj alergiu na kravske mlieko - tipujem, ze to je z neho, nakolko dovtedy bolo mlieko na dennom poriadku+jogurty+syry (najvacsi podiel mojej stravy). Po liecbe na helica sa moj stav mierne zlepsil- nafuknutie, plynatost, zapach zmizol - ale v kratkej dobe sa to vratilo spat. Potom som brala Aloe a probiotika, ale ziadny efekt. Sla som opat na krvne testy a vyslo to este horsie. Na gastre mi povedali, ze antibiotika mozu nasadit najskor o polroka po 1. liecbe, cize mam prist v polke novembra. Vdaka povinnostiam sa to v tom case nepodarilo a neskor som mala chripku a dalsi mesiac po chripke stale kaslala, cize gastro nerealna. No a teraz skusam tuto prirodnu liecbu a ked to nevide, tak pojdem na gastro. Dam tomu este 2 tyzdne.