BLOND vs. TMAVOVLASKY

Príspevok v téme: BLOND vs. TMAVOVLASKY
blaaaaa

Takze: ja som "spinava blondyna" a mojmu priatelovi sa veeelmi pacia "tmavovlasky"
Nieze by mi to vadilo, ale potom nechapem preco si nenasiel tmavu, ked sa mu tak velmi pacia. Niekedy mi to ide na nervy, cumi po nich a komentuje vlasy....
Ja si vlasy uz roky nefarbim a ani koli nemu nechcem, len chcem vediet, ci sa na tomto svete sama zaoberam podobnymi vecami :( niezeby som nemala ine starosti, len to chcem proste vediet.

marci

hehe aj blondínky aj brunetky maju svoje zbrane blondínky posobia krehko a jemne a brunetky maju vačši sexepil či ako sa to píše šak viete čo myslim:D každa ma čosi do seba:D ja som zastupitelka blondínok ale možno raz sa prefarbím na ryšavo ale bude mi luto mojich blond vlasov :D ixixi každemu sekne niečo ine:D a to su len detaily :D napriklad som vždy bola na brunetov a nakoniec som skončila s blondakom:D tam si človek nanavybera na takých veciach ani nezaleži:D

angeles

ja som vyskusala uz hnedu farbu ale teraz mam blondavy melir som teda viac blondina a som rada ze som blondina...viac mi to pasuje...uz chcem byt dokonca zivota blondina :-) ale chcem este povedat ze kazdej z nas pasuje odtien taky aky mame od prirody ja mam spinavu blond a preto mi aj vobec nepasovala ta tmava hneda... takisto moja kamaratka hnedovlasky strasne chcela blond no hroza...nadruhy den kupovala tmavo hnedu...

lola03

Ja som bola blondinka(peroxidova)od narodenia:) Jasne, ze chlapi na to leteli, mamina vo mne videla najkrajsie dievca na svete:D Ale mne sa vzdy pacili tmave brunetky. Tak mi teraz tiahne na devetnast a v lete som sa prefarbila na tmavo hnedo. Som velmi spokojna, chlapov co sa otacaju neubuda, len mamina chyta infarktove stavy:)

blaaaaaaaaa

jeeej som rada, ze reagujete na moju (som myslela, ze uz davno zabudnutu) temu. a teraz vam nieco napisem:
Minuly tyzden mi ten moj chlap len tak medzi recou povedal, ze zboznuje moje vlasty, lebo su krasne prirodzene, leskle a nadherne vonaju :))))
co k tomu dodat? JUJ uz mam dusu na pokoju :)

metalbarbie

Ja som prirodzena bruneta,ale uz rok si farbim vlasy na blond :)) nielenze sa mi to viacej hodi,ale vlasky sa mi aj ovela viac pacia ;) chlapom sa pacia vselijake,ci uz blondiny,cierne alebo rysave...s tym nic nenarobime ;)

katarinazilina

ja si roky farbim na blond, nie koli chlapom, koli sebe. myslim ze svetle vasy mi viac pristanu. nemente farbu valsov koli okoli, ale koli sebe, aby ste sa citili krasne. netreba sa ani riadit podla toho te blond su take a brunety take, kadzy je osobnost a neda sa hadzat do nejakeho vreca. farba vlasov by mala podciarkovat vasu krasu, ked si neviete vybrat dobrá kadernícka vám urcite poradí.

lenca

babky, ked sa nad tym zamyslime, aj my sa na ulici pozrieme za kazdou blondinou. proste bleda hlava uputa kazdeho...aj nechtiac a tym je to vysvetlene. Chlapi sa za blondinkami otacaju niekedy celkom mimovolne, tak ako aj my.

kossi

Ja som bola 28 rokov blondína, najprv prirodzná, potom odfarbovaná. A teraz som 4 mesiace čiernovlasá a každý mi to chváli, ako mi to pristane a ja som spokojná, konečne má jasnú farbu, lesklé a zdravé vlasy a hlavne rastú. A manžel je celý bez seba. Takže nie vždy platí, že každému svedčí jeho prirodzená farba. Skôr je v nej človek najmenej nápadný. A to som nikdy necela:))