smrdi mi...

Príspevok v téme: smrdi mi...
lenca

ludkovia, ani nechcem do nadpisu pisat, ze co mi smrdi, lebo to ofrflete,ze to sem na toto forum nepatri. Proste potrebujem radu od zien, ktore maju skusenost so smradom z pracky. Mam pracku 3 roky, plniacu zvrchu, doteraz bola v pohode, prala som v nej maximalne na 40tich stupnoch. Pred troma dnami som sa rozhodla vyprat vsetky uteraky na 90tich stupnoch, no a na druhy den, ked som prisla z roboty, strasny puch v kupelni - ako po spotenych zatuchnutych ponozkach. /pracku nechavam vzdy po prani otvorenu az do dalsieho prania/. Ked som ju zavrela, smrad prestal, ked som ju otvorila a cuchla do bubna, smrad jak hovado. Tak som tam vcera vecer naliala flasku octu a nechala som ju prat na 90tich stupnoch, len tak bez pradla. Vyslo z nej trosku vodneho kamena, do rana smrdela znovu. Prosim, poradte, filter som vytiahla, precistila, cim to moze byt? a co na to pouzit?Dakujem a este raz sorry, ze to davam na toto forum, ale toto je najlepsie forum, co sa tyka radenia.

lenca

tak si predstavte, ze po 3 kelimkoch kyseliny citronovej smrdiet prestala !!! Huraaa
dakujem za rady / dala som pranie na 90 a pridala 3 kel. kys.citronovej/

jajka

jeeej toto je super, prave som rozmyslala ze zalozim takuto temu, nam tiez strasne smrdi pracka a strasne ma to vytaca. Stara sa nam pokazila, tak mame nahradnu starsiu od znamych, fuj je cela plesniva guma strasne to smrdi uz sme to precistovali vsetkym moznym a mam tony pradla ide ma slak trafit

mamca

Kúp si kyselinu citrónovú,balenú podobne ako sóda bikarbóna,v takých sáčkoch,daj do práčky cca 3 balíčky a pusti pranie.

noooooooooooo

mozno sa ti tam nieco roztopilo,viem ze by sa nemalo, ale nikdy nevies.skusala si to prevonat avivazou??len vodu, a avivaz, na povedme 40.

vecernica

priatel vravel ze skus to prehnat 2-3 krat na 90 stupnov.Mozno su tam nejake bakterie zo slabeho prania na 40 stupnov.Alebo uz odchadza guma, a je vela vodneho kamena a zavolat treba opravara...