Cítim že som schudla, ale váha mi ide hore

Mel000

Zlato, neboj sa buď len rada! To je prvý znak , že naberáš svalovú hmotu, a že tuk odchádza. :) A, keď sa môžem spýtať aké cviky cvičíš ? :))

monči1191991

naozaj je to pravda...ja cvicim a zmenila som stravu ..uz treti mesiac a mala som 71 kg a pred 2tyzdnami som mala 63,8 a teraz mam 65,8 ...takze vaha uz potom nerozhoduje..cvcim dalej a som spokojna ..dolezite pre mna je ze mi kamarati vravia ze som naozaj poriadne schudla :) drzim palce vsetkym

ucitelka

presne tak, svalova hmota je omnoho tazsia ako tuk. takze pri intenzivnom cviceni moze vaha zacat rast.
dalsia vec je dodrzat rovnake podmienky pri merani hmotnosti - najlepsie je vazit sa vzdy rano, nalacno a po toalete. staci, ze vypijes dva pohare vody a uz sa neda hmotnost porovnavat.

ja20

tiez som niekde citala alebo pocula ze pri cviceni ide najprv vaha hore a az potom dole. ja tiez chodim 2 tyzdne kazdy druhy den cvicit a tiez mi ide zatial hore. asi si telo musi zvyknut, moj nazor

zuziiik

Mirka, nicoho sa neboj. su to svaly. ked zacnes cvicit, tak najprv sa ti vytvoria svaly, az potom zacne ubudat tuk. preto mas teraz vyssiu vahu trosku. cvic kludne dalej:)

nellka

Mirka, angeles má pravdu, svalová hmota sa ti vytvorila, takže buď rada, váha nie je rozhodujúca, skôr si odmeraj boky, pás, nohy a podľa toho merania skúr uvidíš, či sa zoštíhľuješ.