čo mi môže byť???

Príspevok v téme: čo mi môže byť???
sunnysweetie

ahojte, už vyše mesiaca držím 90dňovú dietku.celkom sa mi dari,ale posledných 6dní som ju troška porušila..
mám strašne bolesti v brusku, tyzden mi meskal menzes, mam strasnu zapchu a uz neviem co robit..
mam podozrenie na cystu,kedze menzes mi meskava uz casto..
mam strach aj z toho,ci mi nepraskla..ak tam teda je :(
proste mam taketo problemy a k lekarovi sa dostanem najskor az zajtra rano..
som cela nafuknuta a straaasne ma boli cast zaludka a vajecnikov..
pomozte - poradte ak viete :)

polopa

nezda sa ti, ze to je trosku drzost chodit do temy zalozenej inou osobou a este k tomu sa to vobec netyka tejto temy? zaloz si vlastnu.

hodinka

ahojte,už je to dlho,čo ma boli na lavej strane brucha,už ani neviem presne miesto,ale smeruje to dolu,už mi bolest vystreluje až do nohy,a ešte aby to nebolo malo ma štipe konečnik.Bola som už na všelijakych vyšetreniach,na urologii mi povedali,že to neni ich,že tam je všetko v poriadku,u gynek.som bola sice už davnejšie,ale ta tvrdila tiež,že to neni jej,potom som bola na vyšetrenie konečnika,tam tiež nič nieje.Tak Vas prosim o pomoc,pomožte až viete.Dakujem.

polopa

jaj dievca, a aka je to dieta? mas dostatocne vyvazeny prisun potrebnych zivin? neodopieras si nieco neumyselne? ked ti meska menzes, je to znakom prilisneho schudnutia za kratky cas.Tvoje telo je namahane a preto sa nechce namahat este aj menzesom.Kludne sa moze stat, ze ak budes chudnut aj dalej, menzes uz nemusi spontanne prist.
urcite ti chyba aj vlaknina, kedze si nafuknuta. mala by si zajst k lekarke a poradit sa, ako si zregenerovat svoj rozladeny organizmus.