Divné maily Pomoc

Príspevok v téme: Divné maily Pomoc
majka 123

Ahojte neviem v akej téme som čítala tu na fóre že chodia divné maily mne takýto tiež prišiel ten človek sa tvári že ma pozná ale bohužial z mojho okolia ma vôbec nik nenapadá neviem či mám odpísať alebo to je len dajaký úchyl ktorý otravuje. Inak mail písal z poriadne nechutnej stránky.
Nemáte nietko skúsenosti s niečím takýmto ??

lea123

no ja tiez otvaram obcas aj nezname lebo nemam vsetkych svojich znamych v adresari aj ked viem ze sa to neodporuca. no ale ja som zazila nieco take cez sms, ale nakoniec vysvitlo ze ta osoba ma pozna.

dedo_vsevedo

jedno ti poradim,ak si uz otvorila ten mail,mala by si si dat skontrolovat cely pc pomocou nejakeho dobreho antispyware,antivirus programu.

majka 123

ja som ho otvorila lebo to bol normálny mail. Len si pamätám že niekto to tu písal a neviem v akom príspevku. najskôr mi bolo divné ved skoro nik nemá tu adresu ale ved dnes si hocikto zoženie hoci koho adresu.

sesen

poradím ti jedno. neotvaraj maily, ked nevieš od koho su a radšej ani neodpisuj a vôbec neotvaraj nejaké humusné stranky. môžeš dostať buť paradny vyrus, z ktorého ti padné celý PC, alebo sa ti môže cudzá osoba naburať do PC a mať prístup k všetkým tvojim údajom !