potrebujem pomoc...=((

Príspevok v téme: potrebujem pomoc...=((
bryana

ahojte, otazka blba ale potrebujem poradit.a nemam 15 aby ste mi potom pisali blbe odpovede.
ide o to ze som sa dole vyholila a teraz chcem pravy opak(samozrejme upraveny) ale ide o to ze ked mi zacnu dorastat chlpky tak ma to dole strasne stipe, skriabe a nevydrzim kym mi to dorastie... prosim proadte co robit.

stanic

hej, raz som to skusil asi pred 8 rokmi a nikdy viac, chlpy mi zarastali do koze a musel som ich po jednom s ihlou uvolnovat...neskutocna piplacka, zapalene folikuly a skriabanie ked to dorastalo, ble

baška :)

Stanley ... fuha - no asi máš pravdu !:P
To ja som zase len tak trochu vyrývala- xixi. Ale tak ked máš/te rovnaký problém, tak skús aj ty poradiť aby neškriabalo :)

baška :)

no asi ta tenpoteším, lebo to škriabe asi každú z nás, ktorá sa oholí žiletkou... Bohužiaľ- treba to jedine deň/dva pretrpieť (čo by sme pre tých naších chlapov neurobili, však?)
Ale to štípanie môžeš zmierniť napr. gélom z aleo vera alebo nejakým, čo má chladivý účinok. Nikomu pomôže aj obyčajné tel. mlieko. Musíš trošku zaexperimentovať a skúsiť niečo nové! Ono to škriabať bude stále ( chlpky dorastajú) ale mne napr. trošku pomáha ten gél z aloe vera.

qiu

skús si to natierať extraktom z Aloe vera..ja to používam tesne po holení..má to v celku chladivý účinok a upokojuje to pokožku