štípem

Príspevok v téme: štípem
jedna ja

chcela by som sa opýtať, možno sa tu tá téma už vyskytla.. Mala som sex so svojím priateľom, bolo to všetko tak ako to byť malo ale potom možno až nasledujúci den začalo tam dole štípať ostala som suchá, proste uplne zvláštne a nezvyčajné.. mali sme další sex ale to nepokračovalo práve pre ten problém.. že som už viac nebola vlhká.. No a teraz mám stále to sucho, zvláštne štípanie a divný výtok.. bojím sa čo to môže byť.. viem, že priateľ chorý nie je, teda, že nemá žiadnu pohlavnú chorobu. tak prosím poradte.. antikoncepciu sme nemali žiadnu

sarin

ja mam tamtie prejavy len nemam vytok ked mam e.coli alebo enterococcus - a to mi robili testy aj na tie myko aj na ch.trachomatis - s negativnym vysledkom..

sarin

omg hned mykoplazmy... sak klud.. ak ste ani jeden nemali pohlavny styk s niekym inym tak to nebudu mykoplazmy podla mna.. Ale na gyndu na 100% chod.

dada

a co sa tyka priatela ,tak on nemusi mat ziadne priznaky,ale môze byt nosicom a tiez sa musi preliecit,liecia to antibioti.

dada

tak necakaj a bez ku dokimu lebo urcite to su mykoplazmy a aj si poros nech ti urobi test na ne lebo pri beznom vysetreni sa to neda zistit,a dost sa to podcenuje,ale je to zavazne ochorenie