nevera

Príspevok v téme: nevera
helus34

NASLA SOM MUZOVI SMS PO 23 ROKOCH MANZELSTVA PSYCHICKY SOM SA ZTOHO ZRUTILA ZNICIL CELU RODINU MNA AJ DETI OSTAL S NAMI VRAJ SA SNOU LEN TRI KRAT STRETOL A LEN SA BOZKAVALI CHCEJ SA ZABIT PIL PLAKAL PRISAHAL NA DETI VRAJ ONA HO CHCELA A PRECO TO UROBIL VRAJ SOM SI HO NEVSIMALA ALE ON MI V NICOM NIKDY NEPOMOHOL A JA SOM BYVALA KOLKOKRAT UNAVENA TA SMS CHCEM POCUT VASE NAZORY VRAJ NEBOLA K...A..DANIELKO MOJ NAJKRAJSI CHYBAJU MI TVOJE BOZKY TUZIM PO TVOJOM TELICKU DVA TYZDNE SME UZ SPOLU NEBOLI TERAZ SOM TU SAMA A BUDEM MYSLIET NATO AKE BY TO BOLO KRASNE SA TERAZ S TEBOU MILOVAT TAK SOM HO DOBILA OD ZUFALSTVA A ON SA LEN BRANIL BOL OD STRACHU HOTOVI ODPUSTILA SOM MU ALE VELMI MA TO BOLI A UZ ANI NEVIEM CI HO ESTE LUBIM CI MU MAM VERIT ON POVEDAL ZE TO SNOU UZ DAVNO SKONCIL ZE UZ TIE SMS VYMAZAVAL MAM MU VERIT

diana

Helus, ty svojho muza poznas najlepsie, tak si dobre zvaz, co urobis. Nie je pravidlom, ze chlap, ktory zahol, to uz bude stale opakovat. Ak mu je to naozaj luto, sancu by mal dostat, ak zato ako clovek stoji. Spis si, ci je pre teba vacsim prinosom ako negativom. A ci ho mas este rada. Nie je lahke len tak niekoho opustit, veci nie su v zivote cierno-biele. Aj horsie veci sa v zivote stavaju...

holala

ahoj, presne toto sa stalo aj mne, po 23 rokoch. Akurat som bola slusna a sprosta zaroven a necitala som sms, aj ked v tom case toho chodilo dost. Neprosil ma, oznamil mi, ze sa ide zenit.
DNES. postavila som sa na nohy, navstivila som vesticu, povedala mi ziaden pad v zivote, zdravie, velku lasku. naopak u neho, ziadna svadba, a len pad a pad. Zatial sa to plni. Mne je z toho strasne smutno, rozbil rodinu, skomplikoval zivot sebe, detom i mnme.
na tvojom mieste by som mu neverila. skus rozmyslat , ze budes zit sama. Asi mas moj vek. Zbytok zivote to budes niest v sebe, nebudes uz stastna. A on ? mozno ze si vstupi do svedomia, ale nato by som sa nespoliehala. Ak mu toto prejde, za nejaky cas sa to zopakuje.
ty to teraz rozdychaj, zvaz si svoje majetkove pomery, a pomaly sa s chladnou hlavou priprav na rozvod.

mia

heluš to je teda rana,si sklamaná ale predsa si snim prežila aj to pekné.niekto by to bral ako zlyhanie a život ide dalej a niekto by urobil hrubú čiaru a začal nový život.ja som taká povaha že by som nenávidela to je pravda ale asi by som na to nemala gule a odvahu aby som ho navždy kopla do prdele.bala by som sa zmeny,samoty.aj ked sa asi zasmejete..

aniel

presne viem ,co si v tedy citila a co citis kazdy den .Myslienky ,ktore sa biju .To ,co bolo pekne ,dobre ,ako si mu verila ,ako ta presviedcal ,ale aj too ,co sa dialo potom .Jedina sms dokaze znicit vsetko .Jeho to tak neboli .Mozno ho to mrzi ,ale rozmysli si ,co ta caka a ako sa k nemu budes chovat ,ako sa bude chovat on .Uz vie ,ze nemoze nechavat telefon v tvojom dosahu ,mozno si zmeni pin kod ,spravy po precitani vymaze .A ty ?Narusil doveru ,ktoru si mu dala .Co by spravil on ,keby si bola ty ta neverna ?Ako by sa zachoval?Kazdy s nas by chcel dostat druhu sancu ,ale nie kazdy o nu naozaj stoji a bude si ju vazit .A preto si dobre rozmysli ,co chces v prvom rade ty.Ty si titiz ta ,na ktoru on nebral ohlad ,ktorej prisahal vernost .To ,ako sa rozhodnes ovplyvni celi zivot teba a tvojej rodiny .Ak sa rozhodnes ,ze to ,co bolo predtym ti stoji za to ,aby si mu dala este sancu ,musis na vsetko zabudnut ,viac o tom nehovorit a nepytat sa ho naco ,preco ,ako...Ver ,ze tym ublizujes len sebe .Ako spieva Elan v pesnicke amnestia na neveru - len ziadne spovede ,lepsie nic nevediet .Cim viac vies ,tym viac sa trapis .Prajem ti ,aby tvoje rozhodnutie bolo spravne a dobre pre teba .

nula

Helusa ste spolu 23 rokov, reagovala si tak ako by reagovala kazda druha z nas, teraz to predychaj a skus si poskladat mozaiku tych rokov. Aky bol k tebe k detom, ci je tam laska ci dokazete fungovat a ci je problem len toto posmyknutie. Tazko radit, ja mam manzela ktoreho zacinam nenavidiet, sprava sa ku mne hnusne odkedy zacal nadpriemerne zarabat jeho arogancia nema obdoby, keby ma podviedol a ja by som na to prisla bola by to povestna kvapka v pohari, viem ze neodpustim a pojdem O DUM DAL ale ty si musis stanovit priority v zivote mas deti, dokazes ich sama uzivit??? Ak ti vyjde viac plusov preco ostat tak odpust, ak ti za to nestoji tak sa nezozieraj a odid hladat stastie niekam inam, drzim palceky.

rada

Myslím si, že ti klamal...Ale taktiež si myslím, že to myslel úprimne. A aj ty si úprimne povedz, či nevera behom 23 rokov manželstva nie je vlastne v poriadku? Stojí za pochvalu, ak ste spolu tak dlho, ste štastní, sex vám funguje, láska prekvitá. Neodsudzuj za jedno zlihanie. Určite 100x oľutoval. Ja som odpustila a neľutujem. Rozprávame sa o všetkom, sme stále spolu, milujeme sa. Držím palce a napíš ako to dopadlo.

:/

Je to smutne a ja by som asi reagovala rovnako.Kebyze si podobnu sms precitam u priatela, urcite by ma chytil zachvat a neviem co by som robila kedze ho milujem ako este nikoho... Lenze po 23 rokoch manzelstva to musi byt este tazsie...urcite je to trapenie, pretoze nevies, ci mu mozes dalej verit. podla mna vsak ak tvoj manzel myslel tu svoju scenu vazne, asi olutoval co spravil a sam sa citil vinny a trapny, ze taketo nieco dopustil. To, ci sa s nou vyspal, by som neriesila, pretoze to sa nedozvies nikdy, ci to bola pravda. Ja by som mu mozno dala este sancu, aj ked to bude pre teba urcite tazke zase preburat tu barieru, ktoru medzi vami vybudoval. Ale 23 rokov predsa nemozes len tak vymazat. Bud ostrazitejsia (ale snaz sa byt ostrazita zdravo, nie paranoidne) a ak sa to zopakuje, posli ho kade lahsie, aj ked sa to lahko hovori...

:(

......uhm tak toto keby ma stretne- konec leti aj stymi par trenkami, ale po 23 rokoch manzelstva... je to tazke, zalezi od povahy, ale ja uz by som s takym clovekom nemohla lahnut do jednej postele