statostlivosť o pleť..

Príspevok v téme: statostlivosť o pleť..
otazocka...

Chcem sa opýtať...používal som prípravky všelijaké na pleť a na akné a na mastnotu pleti ale nič nezaberalo mal som eše horšiu....a potom som skusil len čistu ladovu vodu a obyčajné mydlo...pleť sa mi z večera na den uplne zmenila tak odftedy používam len too...len teraz už mám napr. pod očami a líca a boky uplne čiste bez akné len na čele sa mi robia take podkožne to už ani nerobia len ked s umyjem často za den plet aj mydlom tak sa mi urobi daco!...Tak chcem sa opýtať či si nemám len čelo potierať mydlom a tie boky a ostatne len cistou vodou....či mi mydlo neublíži ked tam nemam nic žeby sa mi z neho niečo spravilooo???????????? poradte prosím....a umývam si takto pleť rano: ked vstanem riadne dam mydlo na tvar vysucham celu tvar nek to mazivo zide dole a potom opláchnem ladovou!!!! vodou :)

dedo_vsevedo

uz som ti odpisal v tvojej novej teme,tak dufam ze to bude dostacujuce,ak este daco tak napis sem alebo na dawiend@azet.sk

dedo_vsevedo

hojky-ano,mne nevadi,ze ma vlastnu emu,mne len vadi ze koren tejto temy je vsade uz prekopirovany,a je v kazdej jednej teme.Myslim ten zaciatocny prispevok.

hojky

a pouzival si aj od koznej?? lebo kozmetika a hlavne ta lacna moze ist s prepacenim KAKAT...ak taq treba natrafit na ozaj kvalitku a hlavne musi sadnut...x)