som neverna

andy

no zaujimave kecy ja mam prave zlomene srdce pol roka po svatbe si manzelka v praci nasla mi lenca len koli hrubke penisu po 5 aj pol rocnom spoluziti neviem ako toto niekto dokaze predsa ked niekoho milujem musi mi nieco hovorit aj vernost a oddanost ak necitim pri cloveku takuto potrebu tak sa neda hovorit o laske ....

annetta81

Ahojte vsetci ja som 7 rokov vydata a teraz som si nasla milenca nakolko moj manzel pracuje stale v zahr. ked je doma stale sa hadame a zaslo to aj dalej ..ani sama neviem ako som k nemu dosla ale zistujem ze je mi pri nom fajn a to nielen v postely..

chlapcek

A este jedno..
Sa dievcata(zeny) hrozne zastavate.
A pravda je taka, ze neviete co chcete.
Fakt cest vynimkam:), je to dost male percento.
Chalani(muzi) ked lubi, tak lubia riadne..

chlapcek

Angeles: Ona to ma tazke? Ved porozmyslaj o com hovoris..
On to ma chudak tazke ak ju lubi a nepodviedol ju.
A ak ju podviedol tak su jedno vajce..

angeles

rozid sa s nim a daj mu pravo na to aby aj on bol stastny...zbytocne ho nemotaj...niekedy sa to stane ze proste si tí ludia nesadnu...musis sa rozhodnut a jedneho nechat...bud laska alebo sex...je to zlozite nezavidim ti situaciu...ale je to od teba naozaj take ze ..no ked niekoho lubim tak ho proste nepodvadzam...ty si raz vyskusala a vidis ako to dopadlo...nehovor mu nic o podvadzani...daj mu sancu nech je aj on stastny...

utopia

Zatiaľ sa nepriznávaj,daj tomu ešte čas. Skús si predstaviť život s tým druhým. Chcela by si ho mať doma denne. Ked sa s niekym stretávaš je iné,ako s ním dennodenne žiť. Porozmýšlaj o rozvode,len vtedy ak si na sto percent istá že to bude s ním lepšie ako s tvojím manželom. Ak to bude také isté,tak to môžeš zostať aj so svojím mužom,ak to bude horšie o rozvode ani nepomýšlaj,musí to byť len lepšie a že to bude s milencom o pár rokov lepšie ako je to s mužom,to ti nikto nezaručí.

henny28

NA STOPERCENT SUHLASIM S NEILINKOU! cakala som ze take nieco niekto povie - je to zrele , nehovor mu pravy dovod - ale rozhodne mu povedz ze sa s nim rozchadzas - ked mu povies ze si ho podvadzala - TYM ULAVIS IBA SEBE! - jemu rozhodne nie! a ked SI TAKA ZMIJA AKO TU O TEBE HOVORIA, ze SI HO PODVADZALA - tak mu laskavo aspon toto nehovor a rozid sa SNIM BEZ TOHO aby si mu to povedala , VSCHOP SA A BUD ASPON V TOM INTELIGENTNA!

neillinka

No,tak ako ako väcsina,nieco tak nepochopim.Ja som mala s priatelom 6 rocny vztah,plany a sny do buducna.A vtedy som zistila,ze ma uz 4 mesiace podvadza.Ja nehovorim,mali sme problemy,ale tie su vsade.Mali sme ich viac krat,ale stale sme ich dokazali vyriesit.Ale ked som toto zistila,mala som pocit,ze mi niekto vytrhol srdce z hrude.Nikto,kto toto neprezil,si ani nevie predstavit tu bolest.Ja som mu nikdy nevycitala,ze sa zalubil do niekoho ineho,lebo to sa moze stale stat.Ale to,ze ma tak dlho dokazal klamat.Tak ked ti mozem poradit,tak mu nic nehovor a sa s nim rozid.Pretoze ked si toto dokazala a uz po roku vztahu a len pre sex,tak ho nemilujes a ani nevies,co je laska.To je moj nazor.A ked by si mu to povedala,tak by si len ulavila svojmu svedomiu a jemu zlomila srdce.Tak preto sa s nim radsej rozid a bude menej trpiet.A vymysli si nejaky iny dovod,asi to nebude pre teba problem,lebo ked nieco take robis,tak musis byt bravurna klamarka.Je mi z takych ako si ty ZLE.