Trombocytoza a Leukocytoza

zanet69

Dobry vecer no ja mam anemiu z nedostatku zeleza. A tiezs reaktivnou leukocytozou aj trombocytozou taktiez necitim ziadnuslabost ani unavu ale vysledky z odberov su kazde 3 mes.zle beriem aktiferin no nic sa po nom nemeni bojujem s tym uz 30 rokov prosim poradte co s tym?

katarína

Praveze problemy nemam ziadne. Toto mi nahodne zistili pri odbere krvi. A aj vsetko mam v poriadku, ci gyndu, ci slezinu, srdce, pluca.

aljoska

Trombocytoza a leukocytoza=zvýšený počet buniek,trombocytov a bielych krviniek.Podla vyšetrenia kostnej drene možu zistiť o aké ochorenie ide.Je to jedno z vyšetrení ktoré napomože k diagnostikovaniu ochorenia.

radca

No ako uz bolo napisane su to poruchy tvorby dosticiek a leukocytov. Vazne to zatial nie je a mam skusenosti, ze aj ked lekari tvoj stav povazuju za vazny, alebo kriticky tak to nemusi nic znamenat, iba ak to, ze lekari povazuju tvoj stav za vazny, alebo kriticky.

dgd

trombocity = to su krvne dosticky a leukocity su zase biele krvinky... a v ramci vysetrenia kostnej drene, tak v tomto pripade ide ASI o tvorbu tychto vyssie uvedenych buniek.... (no nie som si ista)