Netuším čo mi je - Pomožte prosím

Príspevok v téme: Netuším čo mi je - Pomožte prosím
ivkopivko12tka

Zdravím vás. Predvčerom som išiel večer normálne po ulici s kamarátom do hospody a zrazu sa mi po tele rozšíril pocit, ktorý neviem definovať, jediné čo ma napadá ako "divný pocit" a strach, následne nejaká zhoršená koordinácia chvilku a potom som sa musel stále hýbať, ako keby kopa adrenalínu, šúchal som si nohami po stehnách, klopkal som si atď ... myslel som si že nejaká blbosť. Včera sa mi prihodil ten istý pocit, po nom nasledovala triaška ... išiel som si večer lahnúť a mal som horúčku, spotil som sa, potom triaška a tak dokola ... dnes ráno sa cítim nejaký rozklepaný, teplota je 36,7, čiže v normále ... divné je to, že ani nekašlem, ani nemám nádchu, nebolí ma v krku, proste som uplne v poriadku len sa divne cítim. Može to byť nejaký bacil alebo vir ??

blanka64

ja som si nasla hrcku na krku ktora ma sama zabolela vtedy mi ostalo zle aj rano doktorka mi zobrala krv bola v poriatku krcny mi povedal ze je to stara uzlina doktorka mi predpisala antibiotika mavam horucky 37,4 a dnes rano som bola strasne slaba ani rozpravat som skoro nevedela teraz je to celkom dobre len mam hohorucku 37,4 a mavala som problemi na odpadavanie antibiotika berem 2 alebo 3 dni ale mam aj psychycku poruchu tak tie pocity na odpad,som brala ako psych.problem neviem ci to s tymto stavom suvisi a mame doma aj macku ktora kycha a vracia a pobolieva ma aj svalstvo ja len ze ci je toto normalne ked ma clovek chrypku

martička

Zdravim.Tyžden sa mi toči hlava hlavne keď si ľahnem do postele,mam sa obratiť na bok a najhoršie je vstať rano z postele.Tlak krvi mam idealny 120/80-liečim sa na vysoky tlak,cukrovku 2typu-liekmi.uživam aj magnezium na krce a tŕpnutie a necitlivosť prstov.

cheeky24

tri dni sa mi zdalo,ako keby mi buchalo rychlejsie srdce...bolo to na etapy,a citila som ho az v krku..trvalo to cely den..vsetky tie 3 dni..aj sa mi hybal "obraz"pred ocami..prvy den mi bolo az na odpadnutie...moj tlak je normalne nizky,ale toto netusim co bolo...na 4 den som dostala tik do pery..brala som nejake antibiotika a ci to bolo z toho,to neviem...

cajik

Andrea,ja si myslim,ze sa ti MOZNO zacvikol nerv v chrbtici-ale to je moj laicky nazor,nie som ziadny odbornik.
chod na masaz alebo fyzioterapiu

ANDREA28.

prosím ked mal niekto takyto istí problém v aute ako ja tak odpíste mi na andika.k1@gmail.com asi mi pomoze masaz chrbta.alebo neviem.som s toho smutna.uz som aj hovorila partnerovi ze v aute to nebudeme robit.píste prosim.

ANDREA28.

V piatok 12.-ého sme si s partnerom viac krat užily sex bez predstavky v aute.nebolo to pohodlné skrutena v aute.sobotu 13.tého juna som sa rano zobudila,nemohla som ani vstat z postele strasne sa mi krutila hlava mala som zavraty,potenie,a zacalo ma boliet v srdci.velmi ma to pichalo.mala som tlak 106/60.na vracanie.cely den som musela ležat.mam stitnu žlazu ale beriem na to lieky Carbimazol.od toho dna som unavena a zle počujem som mimo,neviem co mi je.teraz neviem kam mam s takym prípadom ist.???za to sexovanie sa hanbím povedat.obvodna dokt.mi nepomohla.Prosím nech napíse odborník.

tomas1111

Ahoj,
reagujem na tvoj prispevok
andrewk 22/03/2008 21:58,
ak tvoj gastro doktor bol z bratislavy, tak mi prosim ta daj vediet u ktoreho doktora a jeho adresu vdaka Tomas

stano217

Vstal som rano a neskutocne sa mi tocila hlava ako ked ste opyty ale poriadne a z toho tocenia mi bolo az na zvracanie a cely den sa mi toci hlava ale neboli ma uzivam vsak antidepresiva moze to byt tym?