solárko na pleť...

monika582

JA CHODIM DO SOLARIa casto a ked si chces opalit viac tvar tak chod do lezateho a telo opaluje viac vertikalne...

to lolito

tvar chyta stale najmenej,tam nieje tolko pigmentu lolitko.a flaky si v zivote nevyliecis ked sa budes vypekat v solarku.uz som ti to pisala.sa spytaj hociakeho odbornika co ti na to povie.flaky by si nemal vobec vystavovat slnku ani solarku.na jednej strane otravujes ludi ze si ich chces vyliecit-zakladas kopec tem-a ked ti chce niekto dobre poradit aj tak to mas na haku.sa trochu nad sebou zamysli-trosku logickeho myslenia by ti nezaskodilo

desire

hmm..tak to aj mne tak chytalo tvár menej..neviem..to je už asi u každého individuálne..no ale aspon môžte chodiť do solarka, ale ja som ako stienka, bo tam nemôžem chodiť 6 mesiacov, bo som po operácii očí..ale tak vydržím:))

chrissy2

dievcata do solarka chodim velmi casto...poradim vam ...v lekarni su tabletky biokaroten pre solaria..nieco ako betakaroten to je tiez na pigment ale na normalnom slnku...stoji to asi 350korun...ale je tam toho vela...perfektne som sa opalila...

dedo_vsevedo

lolilo,no tak,ale malu zmeny si urcite musel postrehnut,na 100% ze ti aj tvar chytilo,len znacne menej ako telo,preto sa ti to zda ze ti tvar nechytilo lebo to porovnavas s opalenim tela.

lolo..

aj mne tak najrychlejsie opalilo brucho,stehna...a neberem nic ani kremy nic .... a chcem sa opýtať začal som tak pondelok som bol na 6 minut potom utorok tiez na 6 , potom stvrtok na 8 a v s sobotu na 10 a teraz chodievam len každu sobotu na 12 minut...mam to dobre rozdelene ci zle a preto mi neopaluje plet? .... a mohol by som aj castejsie???? lebo uz zacina aj slnko dost palit uz som skusal aj tam par krat a rychlejsie ma opalilo teraz na slnku odkedy chodim do solarka

poliewoocka

Tak prepac:) Kazdy ma nerovnomerne rozlozeny pigment na tele.Napr. mne najrychlejsie opali brucho,chrbat,stehna,lytka,dekolt a nakoniec tvar.Vidis...je to individualne.Nepisal si,ze ti nechyta len tvar.Ak ti chyta telo a tvar nie,neda sa nic robit...pouzivas aj kremy do solaria?

lolo--

ja som chlapec tak nepis obabe jasnee....a preco by som mal zmenit solarko hmmm cele telo mi opalilo pekne len plet nie .... tak nepouzivam ani ziadne kremy nic ... tak co potom?

poliewoocka

Zmen solarium...jedina rada.Mala by si chodievat kazdy druhy-max. treti den,zacni 6,8,10 a potom 12 minutami.Pred opalovanim sa natri specialnym kremom,ktore ponukaju v solariu.Turbosolarium lepsie opaluje.