otazka pre chlapov..

cercill

ja milujem zenske tvary.. ked chytim zenu za brusko alebo bôcik.. tam je taka fajna tenka kozticka.. zozral by som drahu.. vacsinou jej to tricko aj tak nakoniec vyzleciem.. a draha vravi ze ma rada ked jej dobre zmacknem prsia.. ja nemam rad spajlicky moja sice ma 50kg ale 150cm.. ale ak baby cvicia trochu tak urcite sa niet coho bat.. moja draha cvicieva tejbo a som nadmieru spokojny..

caku

Dotykat sa pod trickom je velmi vzrusujuce ...a to ze mas par kil navyse to je vec vkusu...mne sa pacia take holky ktore "je za co chytit"...minule som to pri bozkavani s priatelkou skusil a bolo to uzasne...holky nebojte sa nicoho, uvidite ake je to super :)

stanley

Veď to je nádherné...baby dovoľte nám to, poprípade aj čoto pod sukničkou, také hladkanie na lavičke, to je krásne :)

????

18@girl@azet suhlasim s tebou :)) Ved aj ja sa snazim...uz som skusala vselijake diety,ale asi som este nebola na ne dost odhodlana tak som nevydrzala...ale teraz uz dufam vydrzim teda nie s dietou bo to je docasne, ale celkovo zmena stravovania a tak...noo teda ani nemam moc problem so stravou-jem ovocie, zeleneninu, same zdrave veci..nic vyprazene...maso som nemala ani nepamatam...ani sladke uz....aaale ked ma chyti rapel tak proste aj celu cokoladu zjem :( a horalky luubim hehe este take cerstve :))

drakenko

18@girl@azet:
Máš pravdu. Lenže pri výške 170cm nieje 80kg pár kíl ;)

Mne vyhovuje moja priateľka, má okolo 160-165cm a 65-75kg. Keď ju videl môj spolužiak, povedal, že je pekná, ale mohla by schudnúť. Ja s ním nesúhlasím, veď má pekné krivky, prsia aj zadok. Každý ma iný názor, nemôžme sa hádať o tom čo je najkrajšie.

18@girl@azet

každemu sa pači ine....
jednemu blond,inemu čierne/hnede..a inemu červené
a tak je to aj s postavou... iny chcu chude( dnes je to poväčšine) iny štihle
a iny tučne.....
ale nalejme si čisteho vína..
mala som zopar(dost) kil navyše,a trpela som...jak v škole tak na verejnosti....
nevedela som si najst chlapca a dokonca ani kamošku v novej škole..v autobuse si každy staval odomna na daleko..nik si ku mne nesadol...
povedala som si STOP...začala som chudnut
za 2roky som schudla 30kil pri mojej výške 169cmm. (p.s. mam 50kil teraz)
a našla som si chlapca...vidim že ked idem po ulici obzeraju sa za mnou...
takže tak....radšej byt zdravo štíhla t.j.tak do 60kil...než tučna a mat stresy a zdravotne problemy,a opačne tiež moc chudy je nezdrave,nepekne

?????

Drakenko mas pravdu...aa tu temu som uz davno citala =) ale povedzme si pravdu, tie fotky su dost ako to povedat, nezdrave..ako to fakt uz neni v poriadku...a dnes som bola vi fitku tak mam zo seba hned lepsi pocit :))