vekovy rozdiel

terisa

ja mam vztach z 19 rocnym chalanom pricom ja mam 15... on vyzera mladsie a vobec sa nesprvava ako 19 rocny... sme spolu pol roka moja mama ho pozna ja poznam jeho rodinku a moja mama si mysli ze ma 16:)ale myslim si ze ked ma dievca 14,15,16 a chalan ma o 6 rokov viac to je divne... aj moj brat mi povedal ked mal 23 ze je to hlupost mat vztach z 15... to musi byt niekto vadny....

p3

Ja mam 17 rokov moj priatel ma 23. Nas sex(s mojej strany)nieje boh vie co.On uz ma chce predstavit svojim rodicom ako jeho priatelku,casto sa stretavam s jeo priatelmi a taktiez ma predstavue ako svoju priatelku.Uznavam ze 17 s 41 rocnym je trosku divne ale nie vzdy to zle dopadne.Moja rodinna znama mala 17 ked jej chalan mal 40 a teraz maju spolu krasne 3 deti a su spolu 11 rokov.

Naozaj laska nepozna ziadne hranice

saška

preca láska nepozná vekovú hranicu...neocudzuje to..preca sú aj 15ročné rozuné dievčatá ..a ako ,,majkaaa"moeš twrdiť že niesu citowo založene?.--vidíš do ich vnutra?

gina30

Suhlasim s Moniqa! A prepac cucko kolko mas rokov ty, ked si na take nieco neprisiel sam. Zober si napr. 10 rocny rozdiel medzi partnermi. Vela ci malo?? Ked ma chlap 40 a zena 30 rokov je to myslim v pohode, nie?? Ale 20r. a 10 r. dievca??? To uz je chore a uchylne. o akom vztahu moze niekto rozpravat ked ma partnerka 14 rokov??? Ved je to dieta. Aj rozumovo aj citovo a...navyse som mala kopec kamaratiek, ktore v tom veku este neboli poriadne ani v puberte. Uz v tych 17 sa da hovorit o nejakych "vztahoch".

moniqa87

pre mna za mna, nech je vekovy rozdiel aj 15 rokov (to sa mi zda stale tak v norme) ale nie ked ma dievca 14, 15, 16 rokov... to je strasne malo, v takom veku je dievca este decko, nech je vyspela akokolvek... vtedy si ma hladat seberovneho... a potom neskor, to uz sa akosi vyrovnava, ked su obaja dospeli tak nie je problem...

marfuška anjelik

Cicuška a predstav si,že tie úžasné čižmičky,alebo svetrík doma nedostaneš,lebo momentálne na to nemajú a je to drahé. A o pár dní uvidíš svoju spolužiačku presne v tom svetríku,či čižmičkách a s Tvojím otcom v náručí.Pekná predstava? A ešte si k tomu predstav,ako ten Tvoj ocko kydá na Tvoju maminu... Ale on bude mať možno šťastie na chápavú dcéru predsa...

majkaaa

Pre cicu-micu...rozprávať sa hodiny len tak v aute pod bránou...chodíte spolu niekam aj verejne?? Predstavil Ťa už svojím priateľom? Vzal Ťa už na nejaké rodinné posedenie? Idete do nejakej reštaurácie v strede mesta,trebárs na terasu,kde by vás mohol ktokoľvek vidieť? Môžeš mu zavolať kedykoľvek? Odpovedz si na tieto otázky...
Alebo sa spýtam,nemá doma manželku a dospievajúce deti v Tvojom veku??

majkaaa

Presne tak...zásnuby k ničomu nezaväzujú. Akurát investuje dve tisícky do prstienka.Ale ak Ťa vodí všade so sebou do spoločnosti,predstavuje Ťa ako svoju budúcu manželku,či aspoň teda svoju partnerku,ak s Tebou hovorí o spoločnej budúcnosti,o svadbe,deťoch,ak Ťa už predstavil svojej rodine,plánuje napr.spoločnú letnú dovolenku,tak mu ide o aj o Teba,nielen o ten sex.

sedmikraska

cickaa, zasnuby su uplne najjednoduchsia vec co moze chlap urobit, aby si dievcatko priputal ku sebe. kupi jej prstienok a co? Ine je ak planujete svadbu tak opar mesiacov, ale ak sa o tom ani nebavite..

majkaaa

Dievča,ktoré chodí na základnú školu ešte nemôže byť vyspelé rozumovo. Je naivné.A chalan,ktorý už skončil strednú školu a už pracuje,alebo chodí na výšku je na inej úrovni a obyčajne bez sexu asi nebude.A neviem,či také dva roky sa bude len vodiť za ručičku a počúvať naivné reči...alebo či skôr tú naivitu nevyužije,či nezneužije.Ale ak má dievča 17 a viac je to v pohode.
No zasa ako tu čítam 17 a 40,tak to už v pohode nie je.Pekné je to teraz,pretože taký muž je skúsený,dobre zabezpečený,nepočíta korunky ako ten mladý,možno ešte študent,alebo taký,čo sa práve začal staviať na nohy.Lenže vezmeš si za pár rokov 40-tnika za manžela,to mi ver,bude ťa strážiť na každom kroku,svojho pohodlia sa nevzdá a bude ti otrepávať zo žiarlivosti už ako 50-tnik,že bez neho by si mala holý zadok.