BABY, AKO SI TO ROBITE SAME?

vdruka

ja tiež občas praktikujem tú sprchu...skvelá vec. odporúčam...stačí chvíľka a skvelý výsledok je zaručený...

evi

pridavam sa k tej sprche :), je to naozaj skvela vec :) a mozes podla nalady skusat rozny tlak a teplotu vody :). toto ziadny chlap nedokaze ;)

del12

No ja sem sice nepatrím ako muž, ale poviem vám, že s tou sprchou je to super aj pre chlapa, taký prúd na zalud, vtedy je super orgazmus.

oida

XD polika,
ani mna to s prstami uz nebavilo, nebavi a tak sito ako bombarka, robim to sprchou... je to rozhodne lepsie nez prstami

bobmarka

jednoznacne sprcha- to je ta najlepsia zenska hracka- hlavne s masaznou hlavou- nastavit spravnu teplotu (ja mam rada teplu), tlak (trosku silnejsie, ale nie moc) a pustit na klitoris... za velmi malu chvilku sa urobim a aj niekolkokrat po sebe (niekedy kludne aj 6-8x).. miluje tie dlhe pol hodinkove sprchy :))

babenka

ja skusam hlavne prsty, lebo ked si zapnem net a dam si tu nejaku erotiku rozkrocit nohy a skus dosiahnut vaginalny orgazmus( teda ak si ho uz dosihla viackrat tak nic potom ) ale je to fakt lepsie ako klitoralny.. a potom hej, bud vibrator alebo nejake take vibracne pomocky

zuzka_m

ako sa tebe najviac paci, co sa pytas ved mas vlastne predstavy a skusaj co sa ti najviac paci, ved je to iba tvoje telo a nie nase...