Mam xut,ale nejem

Príspevok v téme: Mam xut,ale nejem
stezka

Dobryy...:PMno thakzee newiem ci je toto problem,alebo nie.Ae proste zacala som xudnut napr.:
R:jogurt s musli
D:CELOZRN.zemla so sunkou,syrom,paprikou,salatikom
O:ryba so zemiacikmi
Olovrant a weceru mam wacsinou spojenee o thakej 4-5 a je to nejaky roztek cerealny alebo niekedy len pomaranc.Toto bol ona zaciatku.Lenze teraz mi staci v pohode iba obedowat a us nemusim jest nic cely den.Proste ani nepocitujem hlad,iba pazrawost,samozrejme.cCHCEM sa opytat,ci to moze takto dalej pokracowat ak chcem scudnut alebo mam to jeldo do seba natlacitt aj napriek tomu ze som aKo keby plna?A este jedna wecicka.Wzdy ked pocitujem prazdno v bruchu mam zo seba dobryy pocit,ale kaonahle citim ze som najedena prichadzaju vycitky,aj ked nezjem pomaly nic.Je to choroba?Prosim poradte.Mam 168 cm a 58 kg.Chcem mat 53kg.Dakujem za odpowed.

lubjatqo

stezka: ja to mám podobné, ale tie pocity, že som na seba hrdá, že som nič nezjedla nemám. Prosto, keď som hladná nemám pocity šťastia, skôr dobrého úspechu ale neteší ma,keď idem spať hladná, no nejem lebo by mi potom bolo zle.
A keď si poviem, že hopa už som schudla moc, tak to len udržiavam nepokračujem. Keď som raz rapídne schudla musela som navštevovať lekárku a tá mi kontrolovala kilá. Keď som dosiahla 48kg pochválila ma a udržiavam si to už pomaly 4 mesiace.Vraví, že mám rozum na chudnutie a mala by som sa venovať ľuďom, ktorý majú podobné problémy s chudnutím (A to mám iba 18 rokov)
Tak prajem veľa šťastia a dávaj si naozaj POZOR, leni má pradu ;)

leni.

stezka este to nieje choroba ale mas velmi blizko k tomu:( a btw mas rovnake pocity co sa tyka jedenia ako su moje a mam anorexiu :( takze pozor na to od chudnutia je velmi blizko k tejto priespasti, aj napriek tomu ze si myslis ze to mas pod kontrolou tiez som si to myslela a zrazu ked si uvedomim nakolko som upustila od hranic ktore som si dala tak mam chut sa preplieskat
pozor na diety!