čo mi je?

Príspevok v téme: čo mi je?
moniks22

Chcela by som radu, čo mi je, lebo ani sama neviem. V podstate sa to začalo prechladnutím - nádchou, pak prišla angína a odvtedy sa neviem dostať do "ľudskej kože", nič ma nebaví, vypadla som z bežného stereotypu ... nebaví ma nikam chodiť, nemôžem sa dostať do formy, cvičiť ma nebaví a to som chodila často, raz mi je teplo, raz mi je zima ... ako chameleón, tieto sviatky - len spím a spím a nič nerobím

moniks22

ja neviem, som z toho zúfalá, keď raz začne nejaká choroba neviem sa toho zbaviť, aj v minulosti, bola som hipochonder, možno sú to aj psychické stavy ... ako teraz ťukám do písmen, tak mám studené ruky ako žaba ... no a lekárka mi povedala, že to bude tým počasím, že sa mi nič nechce - jarná únava - kiežby =)

moniks22

mala som antibiotiká, lekárka mi brala krv na skoro všetko, výsledky boli ževraj ok, až na trochu zvýšenú sedimentáciu po zápale a že mám nízke hodnoty niečoho, a že sa mám poriadne najesť, no neviem .. brala som vitamín E, bekomplex, celaskon a doma mám imunoglukan, teplotu nemám, ani som nemávala, ale vonku na čerstvom vzduchu mi je lepšie ako vnútri .. tak teraz to čo bude?

radca

Vypada to na unavovy syndrom. Pravdepodobne zacina mononukleozou. Tiez sa hodne hovori o pricine chlamydia pneumonae.