Strasne teciem pomoooc

Príspevok v téme: Strasne teciem pomoooc
michelle21

Prosim vas co to je? posledne 2 mesiace strasne teciem.Skonci mi menzes,2 dni nic a potom to zacne.Vytok,nezapacha,je bezfarebny niekedy ako mlieko strasne riedky a je ho tak vela ze mi tecie po nohach!! Viete si to predstavit,minule som mala suknu a pretieklo mi aj cez nohavicky,myslela som ze mam menzes znova! Cim to je?? Kamaratka tvrdi ze je to normalne,je??? ze to je ta ovulacia Ale cely cas?? 3 tyzdne? :o( a este sa chcem spytat,je to velky problem,ze nenosim nohavicky?? proste mi strasne vadia,neznesiem ich..zarezavaju sa mi vsak viete kde a take tie velke babkovske nechcem...uz asi 3 roky nenosim,moze mi to ublizit??

pre racanku

Pred vstupom do maternice je taka akoby ochranna zona, nachadza sa tam taky biely hlien ktory brani vstupu infekcie dovnutra a tiez mimo plodne dni ..sa snazi zastavit spermie.. Nohavicky nenosim ani ja, nakolko to neznesiem , v nohavickach spat moc zdrave nie je .... nakolko by si mala dat pokozke dychat, ....................... uhm uhm.... 24 hodin v nohavickach, no dobre, ja teda ziaden problem bez nohaviciek nemam, ale teda 16 rokov nebyt u gynekologa---- tak to neviem ako nazvat..........

Deee

ani podla mna to normalne nie je...a nohavicky su vhodne aj co sa tyka hygieny aj co sa tyka prevencie pred prechladnutim...a racanka dvakrat by som sa nechvalila, ze si gynekologicku videla az 16 rokov po narodeni dcery-preventivne prehliadky ti nic nehovoria?

sewie

michelle21,no aby to nebolo aj tým že tie nohavičky nenosíš...ja som raz spala bez nich...a pak som tiež dosť ,,tiekla" myslím že som vtedy mierne nachladla..netvrdím,že musíš byť zákonite prechladnutá,ale môžeš mať aj nejaký vírus alebo iný bordel,lebo hento sa mi nezdá...každopádne nohavičky nie sú len na parádu a určite bež za gynekológom!neboj,nie je to také strašné...

dadah

dufam, že je to normálne, lebo aj mne sa to stáva a tiež mi už raz tak tieklo po nohách...ale nohavičky nosím, takze žiaden škandál. mne je divne, ak niekto nenosí nohavičky-niekomu može byť zasa divný opak. veď teraz sa dajú kúpiť také skvelé bedrové, ktoré veľmi dobre sedia.

ivka23

Ahoj,ja to mávam tiez.Nie je to az také intenzivne ako u teba,mávam trochu vlhke nohavičky.ale niekedy sa tiez zlaknem,či som nedostala.bola som u gyndy robila mi odbery na všeto mozné a nič.ze je to v poriadku.ale tiez mi to je neprijemne,hlavne v lete ked nosím sukne.

racanka

NIE JE TO NORMáLNE,URčITE CHOD čO NAJSKôR K LEKáROVI.,žENA JE ZDRAVá a v poriadku,ked nemá výtok.všetko sú to len demagógie,že výtok bez záoachu je ok.,a propo, nohavičky ťa aj chránia,mala by sisa pokúsiť zvyknúť si nane.,ja som mala výčitky, že v nohavičkám aj spávam, ale ver mi,gynekologičku som videla 16 rokov po narodení mojej dcéry, nepotrebovala som ju, ty sa musíš chrániť.