Stitna zlaza vs. chudnutie

ja:)

Chcela by som sa spytat,ak citim uz vyse mesiaca prisernu unavu/rano mam fakt problem vobec vstat, v praci doslova spim za PC, som podrazdena/, mam zapchu, stale studene ruky a nohy, citim slabost, ci to moze naznacovat, ze nieco nie je v poriadku so stitnou zlazou. Este pred mesiacom som chodievala behavat, bola som plna energie a teraz nevladzem. Bola som u doktorky pretoze som mala zavraty,tak mi vzala krv,ale krvny obraz v norme, mineraly v norme, neurologicke vysetrenie tiez v norme, na krcnom tiez nic. Ja uz fakt neviem.

mira

Konzumáciou mŕtvej stravy sa telo dostáva do stavu, keď síce má dosť kalórií, ale chýba mu vitálna energia na fyziologickú prácu orgánov a prebudenie zdravého elánu. Mrtva strava bez vyžarovania, to je hlavne mäso, syry priemyselne opracované potraviny - rafinované a obrusované. Tie neobsahujú vitálnu energiu ktorou ich nabíja príroda. Neuspokojujú človeka a ten má stále potrebu prijímať ďalej, po mäse ho to ťahá k sladkostiam a múčnym výrobkom. Všetky tieto sú ale ochudobnené výrobným procesom a zbavené vitálnych látok, takže kolobeh sa uzatvára.
Je potrebné prejsť na čerstvú zeleninu najlepšie bio a z pásma, kde človek žije. Vitálnu energiu si zachovávajú celé zrná obilnín po celé tisícročia, čo nám dokladujú archeológovia. Tepelná úprava na ohni alebo plyne im ju neuberie, naopak obilninám pridá. Vyhýbať sa treba mikrovlnkám, ktoré potraviny znehodnocujú.