*P*R*O*B*L*E*M*

Príspevok v téme: *P*R*O*B*L*E*M*
terísek

ja neviem čo je so mnou, mam skveleho priateľa, v postely to je super ale... problém je, že mne to stačí aj raz za mesiac a to mam len 20 rokov. tabletky už som prestriedala rôzne, nič nepomaha. vysadiť ich si nemožem dovoliť. skušali sme už aj rôzne pomôcky, ako španielske mušky a rôzne iné hovadiny a spestrenia. čo mam robiť? je to vec pre psychologa? s priateľom sa za to už hadame a potom nas to velmi mrzí. sme spolu 3 roky...

pravda je taká...

sedmikraska-riť paľovu si vsugeruješ moja, proste je to jeden z nežiadúcich účinkov a u niekoho sa to prejaví, u niekoho nie...!!!

terísek

to neni o sugescii. teda, aspon u mna nie. ja som ani netušila, že takéto niečo môže HAK spôsobiť,lebo ani žiadna moja kamoška s tým nemala problém.

bubacik

for =)..ved to je individualne nikto tu nikoho nestrasi..za to ze niekomu to nesadlo,to neznamena ze musi nutit kazdeho ze to je svinstvo a neviem co vsetko,preboha ved kazdy ma iny organizmus tak co!!radsej asi tyzden vydrzis s nejakym spinenim ako potom 9 mesiacov chodit a rozmyslat co bude dalej no nie?!..alebo kazdy mesiac trpiet tyzden koli bolesiatm co som zazivala ja osobne..a na hak nemozem nic zle povedat zatial,ale ani enbudem nikoho nutit,ze ano je to skvele musis zacat inak to nebude ono..a su aj ine druhy ak nevyhovuje jedna tak treba vyskusat druhu,..a ak ta nebai skusat tak potom kondom no..ale to tiez nie je vyhra podla mna tak potom si len davat VELKY POZOR :) vela stastia ..

sedmikraska

myslim, ze vela dievcat si po zacati brania antikoncepcie zacina vsugerovavat tu necut na sex, vsade sa tu stale o tom pise... pritom mam vela kamaratiek co beru antikoncepciu a vobec im to neznizilo libido, ale necitaju toto forum...