Antibiotika, cvicit pri nich?

Príspevok v téme: Antibiotika, cvicit pri nich?
bolesttt

zdravim... vime,ze to je blba otazka,ale... opytam sa aj cez to vsetko.. beriem anitibiotika.. boli ma hrdlo atd ot je vedlajsie. pravidelne,aktivne cvicim-"posilujem" a nerad davam nejake vacsie prestavky ako 1den-2dni... a chcem sa teda opytat,ze ked mi je uz lepsie a este stale beriem tie lieky,ci mojem cvicit..
vopred dakujem...

syndiluca

Ahoj,

určite necvic pocas brania ATB a ani tyzden po nich.
Riskujes dalsie infekcie, a to, ze ATB nezaberu. Infekcie, ktore budu este dlhsie trvat a moze sa stat ze potom nebudes moct cvicit aj mesiac.

Takze tyzden po ATB pauza a potom mozes kludne :)

Kýčera

Nikinka 22, správne rozhodnutie! Aj partner sa musí dať vyšetriť, aby si sa v prípade, že aj on má toho koka, znova nenakazila.

nikinka22

Pohl.styk mavam pravidelne stym istym muzom uz cca 5 rokov tak neviem ci by to tym byt mohlo...neviem si predstavit ako tam vznikol.. idem este na vyter z hrdla a taktiez vysetrenie mocu tak sa uvidi.. partner si to da vysetrit tiez.

Kýčera

Cvičiť sa nemá preto, čo si napísala, ale preto, aby si sa rýchlejšie vyliečila. Neoberala telo o energiu, kt. má vynaložiť na liečenie a nezaťažovala ho cvičením,... Je to na Tebe. Všetko je to individuálne, nikomu nespaví nič, inému stav zhorší,... A toho koka tam máš buď z pohlavného styku, močového mechúra,...

nikinka22

mala som na mysli chora ako chripka/zapal v tele..
ok vdaka za info, pytala som sa pretoze neviem ako to je, predtym mi bolo povedane ze sa cvicit nemoze kvoli tomu, pretoze sa antibiotika jedia a je to nebezpecne na pecen/oblicky, ale o takychto, ktore sa prepacte za vyraz "pchaju" niekam inam, rec nebola a tak som zmetena, ako to je,..

Kýčera

Nikinka 22, zabudla som ešte na niečo. Zdravý človek neužíva žiadne ATB, zdravému človeku ich žiaden lekár nepredpíše! Takže zdravá, dievča, rozhodne nie si.

Kýčera

No a ja som písala, že sa počas brania ATB neodporúča cvičiť! Len tak na okraj, lokálne ATB nie je ATB? A ono nepreniká hlbšie do organizmu? Je len na Tebe, ako s podanou informáciou naložíš!

nikinka22

pisala som, ze chora niesom, budem uzivat lokalne antibiotika, nie cez usta, ale do posvy, nakolko tam mam nejaku bakteriu streptokokus, ktora netusim ako sa tam dostala, ale vraj mam na to brat taketo antibiotika.. dakujem za info

creep010123

Presne tak, telo je z antibiotík unavené a stres z cvičenia mu určite nepridá hlavne ak máš za sebou nejakú chorobu. Nemáš kam ponáhľať radšej si počkaj.