ZIMNICA! CO s nou?! Prosim, je to surne...

Príspevok v téme: ZIMNICA! CO s nou?! Prosim, je to surne...
michalbelak

Dobry den.
Moja mama ma problem ktory sa tyka zimnice. Ked vysla napr. teraz von iba v teplakoch a mikine dostala silnu zimnicu, ktora trvala len cca 5 min, ale pocas toho jej az zbelel jazyk. Bola s tym aj u lekara, ale ten jej nato nepovedal nic...
Pred desiatimi rokmi prechladla hlavu a odvtedy ju chytali pocas zimneho obdobia taketo stavy. Tiez ked fuka studeny vietor tak jej to nenormalne vadi. Lekar jej tiez nevedel povedat co to je... mama bude mat 52 rokov.Preto sem pisem - ma niekto s niecim podobnym problemi?
Ak viete poradit, poradte...
vdaka zaw ochotu a cas...
Michal

samko r.

Ja by som ako prvé vymenil toho obvodného... Som laik, ale zimnicu má na svedomí okrem iného aj chorá pečeň. Ale to musí určiť lekár, teda pokiaľ ju nemá za pacientku len pre príspevok od poisťovne...

erika8

Môže to byť alergia na chlad.Má aj iné sprievodné prejavy okrem zimnice? Napr. jej pri nižších teplotách tečie z nosa a hneď to v teple prejde.Máva omrznuté prsty alebo ju len tak preženie? Urobí sa jej po styku s ľadom reakcia na pokožke?Také červené až fialové vystúpené fľaky.

hmmmmmmmm

neviem ake vysetrenia mala robene,alebo bola len u obvodneho??mozno neurologicke a interne.zatial jej neostava jej nic ine, len sa teplucko obliekat.telo spotrebuje velmi vela telesnej energie na premenu na teplo.