Oral chlapovi

Príspevok v téme: Oral chlapovi
cezia

Ak by ste mi mohli poradit, nedokazem svojho chlapa urobit ani rukou ani pusou. Vacsinou pisete, ze sa ma riadit tym ze ako partner reaguje, ale ten moj skoro nereaguje. Spravi sa jedine pri sexe aj to dost dlho trva. Myslim ze vzrusenim to nebude, lebo len co sa ma chyti tak mu uz stoji...dakujem ak poradite daco:)

simakkk

no problem bude mozno aj v technike, vacsina muzov sa stazuje, ze s ich nastrojom zeny narabaju prilis jemne a ze sa celkovo k sexu stavaju a muzov sa dotykaju tak, ako sa paci im samym. To je ale chyba, lebo chlapi maju radsej tvrdsie zaobchadzanie. Takze mu ten jeho nastroj poriadne uchop aj dvoma rukami a poriadne ho vycucaj a vysaj a neboj sa zrychlit a pritlacit! Ziadne pusinkovanie a jemne dotykanie sa ho.. skus sa mrknut na pornofilmy, ako to robia profesionalky. Tiez muzi nemaju radi ked musia zenu presviedcat aby im spravila oral, skus byt viac iniciativna a ukazat mu ze SA TI TO PACI!!!

martin242

Ja by som sa skôr zamyslel, či nieje problém inde, teda v psychike.
Každý chlap má rád niečo iné, to, že sa mu nepáči orálny sex, alebo rukou, je úplne normálne. Ak sa uspokojí pri pohlavnom styku, je to fajn a na to predsa ten styk je, všakže...

:d

no chlap ma asi vydrz ked vravis ze mu stoji :D a mozno mu stoji no potom zacne byt nervozny ;) .. moj typ je dlha predohra :)