kde ste zazili sex??

Príspevok v téme: kde ste zazili sex??
evickarysavka

ahojte vsetci.....chcem sa s vami podelit so vcerajsou skusenostou..bola som vo vitalnom svete na Permone..kto vie ako to tam vyzera...vie ze je tam nadherne hlavne vecer, ked je tma ...a ako tak relaxujem..zbadala som zee v jednom zakuti bazenika, si to rozdavaju...a vobec im nevadilo ze je tam par ludi...boli sice schovani trosku, teda nie na ociach priamo. Musim vam to povedat ze ma to poriadne rozrajcovalo...zazili ste nieco take, alebo nieco podobne??,

Poslusna Laura

V kabínke obchodu s oblečením. Skúšala som si koženú minisukňu a priateľa to tak vzrušilo, že si ho vytiahol a začal obtierať o môj zadok v tej tesnej sukni. Trochu som mu rukou pomohla a o chvíľu sa mi urobil priamo na silonky.

cuko

ahojko.a bola si tam sama?ked budes mat zaujem mozme tam zbehnut spolu.mma rad ked si to rozdavam niekde s peknou babou a niekto nas pritom sleduje.

vuta

ahojky no ja som to raz robila aj v bazéne na motorkárskom zraze ale aj v lese na takom výýýýsokom polovníckom posede akurát že tam bola osa tak som sa bála aby ma nepichla do zadnej časti tela v tom lepšom prípade hihi

pipinka

ja som raz zazila toto,,,mam milenca takze sexik v aute je pravidelny,,,no raz sme isli na lesnu cestu ked to na nas prislo, a ako si to tak rozdavame ja na nom...skla zarosene, hudba hra....ani sme si nevsimli ze pred nami stoji auto ktore nemohlo prejst, a dotycny pan nam ani nezabuchal...cele si to pozrel, potom povedal ze nechcel rusit..verim ze mu stal vtak, a potom onanoval,mohol mat tak 65r.

xsxsxsxsxs

ja som to raz robila na kopčeku vedla hlavnej cesty a vobec mi nevadilo, že sa na nas niekto pozera hehe. bolo to vzrušujuce.

#mato

ja napr. vzdy ked som s mojou partnerkou vo virivke, tak tam sexujeme :)Chodime vzdy vecer, nikoho tam nieje ,takze pohoda :) Hned vedla je totiz bazen a ked v nom niekto je, tak sa robime ,ze sa len muckame, ale pritom si torozdavame :) (samozrejme to nerobime tak viditelne :) Ale zistil som ,ze ma vzrusuje sukat na miestach ,kde nas teoreticky moze niekto pristihnut :)