chcem misionarsku polohu,no neda sa...

Príspevok v téme: chcem misionarsku polohu,no neda sa...
marcelaj

moj partner ma tak penis, ze ked sa mu postavi tak je pevne kolmo a neda sa ohnut tak aby sme mohli mat klasickeho misionara...je ohnuty skor tak do dola...je to perfektne od zadu a ked som nanom,ale niekedy to chcem take intimnejsie,telo na telo...je to moj prvy partner,tak neviem ci sa s tym da nieco robit. Da ?????

martin242

Ja si myslím, že si priateľ uvedomuje, že je tu problém a na Tebe je fajn, že ho chceš podržať a pomôcť mu, to bude potrebovať.
Odzadu by to ani mňa veru stále nebavilo, chápem Ťa a aj jeho, robí, ako môže, ale toto treba riešiť.
K sexuológovi sa netreba báť ísť, je to veľmi diskrétne a lekár, kedže je to vlastne aj psychológ, dokáže veľmi dobre pochopiť a riešiť akýkoľvek problém.
Stačí ísť k obvodnej a požiadať o "preventívne urologické vyšetrenie", predtým si vyberte urológa so špecializáciou na sexuológiu (môžem odporučiť, ak bude treba) a dohodnite si termín. Niekdedy vás prijme aj bez odporúčania od obvodnej.
Naozaj to nič nieje, ja chodím tiež, spočiatku trošku divný pocit, ale nič strašného.
lekár je od toho, aby pomohol a väčšinou sa tak aj stane.
Pokiaľ to riešiť nebudete, bude to len horšie pre váš vzťah a pre jeho psychiku.

marcelaj

no neviem ci bude chciet ist v 18ich rokoch k sexuologovi, ale ved niak sa to pokusim vyriesit...ani spolu moc nespavame, neviem ci je to kvoli tomu, alebo preto, ze ma malo casu...mrzi ma to, lebo stale len odzadu alebo tak je to dost neosobne...

martin242

Keď ho má neohybný už pri koreni, tak to bude problém pre sexuológa.
Misionárska poloha je naozaj veľmi intímna, pretože sa pozeráme partnerovi do očí, navyše v objatí a je tak dôležitá pre normálny sexuálny život.
Každopádne, pokiaľ je to až takýto extrém so zakrivením, bude mať traumu s ďalšou partnerkou, pokiaľ stratí Teba.
Takže mu to musíš povedať, najskôr mu naznač, že sa chceš v súkromí o niečom dôležitom pozhovárať, keď budete mať to súkromie, ubezpeč ho najprv, že ho miluješ nadovšetko a chceš s ním byť, ale chýba Ti milovanie v tejto polohoe a či by nemal záujem vo dvojici za Tvojej plnej podpory skúsiť zájsť za odborníkom. V tomto prípade je nutná účasť oboch partnerov, takže ho ubezpeč, že pôjdete spolu.
Nieje to žiadna hanba, ten lekár je obyčajný človek špecializujúci sa na túto oblasť a vie, čo robiť.
Môže sa totiž jednať o chorobu, ktorá sa bude stále zhoršovať. Naštastie je liečiteľná, videl som pár ľudí, ktorí si už vychutnávajú sex plnými dúškami, dovtedy nemali šanscu uskutočniť styk.

marcelaj

martin242:no ved tam je problem, jemu sa tazko ohyba uz pri koreni :( no chcela by som to riesit aj tym urologom, ale vies ma 18 a nechcem mu urobit traumu na cely zivot, tak neviem ako mu to navrhnut....neviete poradit, ako mu to mam jemne naznacit?

moisha

kebyže si ležala, on si ľahol na teba a obopla by si ho nohami, nepomohlo by to?, či by si sa viac nenaklonila tým pádom nahor... no neviem si to moc dobre predstaviť... troška problém...

martin242

Ja mám penis tiež zakrivený smerom nadol a je pravda, že niektoré polohy sú obtiažne, ale v polohe od zadu máme obrovskú výhodu :) Misionárska je trošku komplikovanejšia, ale nieje problém, treba sa len naučiť nájsť správnu polohu muža i ženy.
Žena musí samozrejme roztiahnuť nohy viac od seba, prípadne si pod zadok podložiť vankúš, muž sa musí snažiť vniknúť opatrne a tlačiť lonom dolu, aby trošku korigoval polohu a nespôsoboval žene bolesť.
Samozrejme závisí aj od stupňa zakrivenia a či je schopný ohnúť penis pri koreni - ak nie, tak táto poloha bude problém.
Takže rada pre vás dvoch: pokiaľ vám zakrivenie narúša spokojnosť v sexuálnom živote, zájdite (obaja spolu) za urológom so špecializáciou sexuológia a poradí vám možnosti.
Zakrivenie sa dá odstrániť, alebo čiastočne odstrániť aj inak než operáciou, v podstate bezbolestne, i keď náročne na čas.
Jedná sa o špeciálne polotuhé kondómy, ktoré sa nosia pod oblečením približne rok, dokážu zakrivenie zmenšiť až o 50%.
V každom prípade opatrne, partner to môže od Teba vziať ako poníženie, výčitku, takže jemne s komunikáciou, mohlo by to mať neblahé následky.
Ja som so sebou spokojný a zatiaľ žiadna námietky ohľadom zakrivenia nemala :)takže pravdepodobne spokojnosť.

stanley

noo uzdicka je to co ma pod zaludom ked stiahnes predkozku .. no mal by ju stiahnut normalne pod zalud v pohode .. ked ju stiahne a taha mu zalod smerom nadol tak ju ma kratku .. ja som mal ten isty problem a tiez mam penis smerom nadol .. tak som si dal prestrihnut tu uzdicku .. ak ces daj mi icq abo mail a mozme povipravat ..