spomaleny metabolizmus

rachabb

Aj ja som to zazila. Po jojo efekte musite "prezit" to, ze priberate. Niekde vam tie kilecka zastanu no a potom nesmiete rezignovat. Trva to aj mesiace kym sa telo rozhybe. Potom treba zacat zdravo jest, vela pit a cvicit. Ked uz ste na idealnej vahe, nesmiete hned zjest vsetko co vam pride do cesty...

pimpa

Baby, kazda hladovka je nezdrava a sposobuje presne ten problem, ze sa spomali metabolizmus, telo zacina ist na nudzovy rezim a tak sa snazi vyucat z tej mala potravy, cim ho zivime uplne vsetko. jojo efekt zaruceny, mam to oskusane sama na sebe. najlepsie na chudnutie je cvicit aspon 3x tyzdenne a jest male porcie, ale pravidelne, kazde 3 hodiny, aby ste predisli pocitu hladu. Drzim palce. mrknite si aj: www.chudutie-ako.sk alebo aj -odkaz odstránený-

majka45

ahoj. ja mam ten istý problem tiez som držala dietu a moj org. je uplne mimo ztoho. priberám aj od zeleniny od vsetkého. neviem co uz mam robiť. som ztoho zúfala. chcem normálne papať tak ako ostaný okolo mna. co mam robit?

jankaaa

chapem ta, najprv zacni jest normalne, je uplne prirodzene, ze priberies, ale fakt, kasli teraz na to a potom zacni chudnut normalne, pestra strava, pohyb, a obklop sa ludim, ktori ta maju radi, s ktorymi je sranda, s ktorymi pojdes korculovat, behat, hrat volejbal, alebo hocico ine:-)))

lejka

vdaka, lenze ja uz som taka rozhadzana, ze sa mi zda, ze zo vsetkeho priberam...ale to je asi normlane, ked som zacala jest viac.

Tydra

ja som to docielila tak, ze som sa zasa zacala normalne a PRAVIDELNE stravovat a zacala som jest viacej stiplavych a pikantnych veci. neviem, ze ci mi to k tomu dopomohlo , lae teraz je vsetko ok. skus to .