ako zistím kto je otcom?

Príspevok v téme: ako zistím kto je otcom?
milí ľudia

Milí ľudia.. Deň pred plodnými dňami som mala sex s mužom a naplno. Na druhy deň,presne na plodné som spala s milencom,ktorý dával bacha. Teraz som tehotná v treťom týždni a neviem ktorý rytier bol taký šikovný. Bojím sa,však mi manžel zabije,ako zistím počas tehotenstva ktorý to bol?

milí ľudia

Je to vyriešené. Dakujem Vám za Vaše rady a názory. Len chcem dodať,že ten milenec nebol hocikto ale priateľ s ktorým som mala dvojročný vzťah. Manžel sa zabral na 3 roky do Anglicka a to som mala sedieť a čakať? Aj v mojom tele prúdi krv.

martin242

Máš pravdu, zbytočne sem píšem, ja sa viem niekedy strašne rýchlo a neodôvodnene rozrušiť, prajem teda pani veľa úspechov...

nikuska

martin242...ta ked take blbosti pises ta co mozes byt? neviem preco ju odsudzujes, nemyslis si ze je to jej vec?...a to dieta sa nemusi o nicom dozvediet a bude mat uplne normalne dectvo..nemyslis?

martin242

nikuska: Odkiaľže vieš, že som tupec, ako tak odvážne tvrdíš?
Sprav si prosím Ťa najskôr nejaký solídny test inteligencie a potom diagnostikuj "tupcov" ako ja :)
Odporúčam Ti použiť testy MENZA.
Mne je proste zle, keď si predstavím, aké bude mať to dieťa mamu, detstvo a "morálnu" výchovu, Ty o tom ale asi veľa nevieš.

nikuska

martin242..by si sa mohol trosku ukludnit, nie?...suhlasim s fuuuuuha..nepoznas ju, tak ju nesud..chcela radu nie citat blbosti od takych tupcov ako si ty...a mili ludia, fakt sa to da zistit z plodovej vody este pred narodenim tak drzim prsty..

martin242

fuuuuuha: Nechápem, prečo sa tak zastávaš zakladateľky, veď to, čo robí je vrchol hnusu.
Hovoríš o tom, že každý má problémy, ale jej problém spočíva zjavne len v tom, aby mala neustále zaplnenú vagínu.

milí ľudia: Dobre ti tak, keď sa chováš ako háravá fena, len sa modli, aby niekedy manžela nenapadlo dať spraviť test otcovstva a potom možno bude mať dôvod s tebou zatočiť.
Dovtedy si radšej daj namontovať pás cudnosti a kľúč v jednom exempláre daruj manželovi.

fuuuuuha

pre mili ludia... hmmm dlho si uz nic nepisala na fore...vyriesilo sa to uz ci este stale nie hmm????.... nepochopim ako ta tu tak mozu odsudzit...hrôza... kazdy ma nejake problemy.. ona vas pytala o pomoc a nie o to aby ste ju sudili aka je... je to jej zivot.. a chcela iba radu..:((( som zhrozena... ako mozte nieco take pisat na cloveka ktoreho ani nepoznate... proste sklamanie z niektorych na tomto fore..:((((