Blba otazka ktora potrebuje nie blbu odpoved

nechapem to

micacica : to ma mrzi,ved aj ked sa opytas gynekologicky ci sa da otehotniet ked prehltnes spermie,tak by Ti to mala odborne vysvetlit bez urazok a vysmievania sa.

micacica

ta to len ja mam taku blbu kravu... ale nechcem ist ku chlapovi a u nas je okrem nej aj chlap.. akoze prisla som za nou v sestnastich a pytala sa otazku, ktorú tu kladu mnohé dievcata - len som proste o tom nevedela a vy sa tu mnohým vysmievate myslim to vseobecne, lebo aj mne sa dakedy rozum pozastavi nad nejakymi, no a ona mi povedala ze ci som zila doteraz za opicami, no pardon -- ale nie kazdy studoval medicinu so zameranim na gynekologiu.

airiana

ano, pravda s takymi to otazkami by sa urcite malo ist za profesionalom, ale asi jednoduchsie je spytat sa touto cestou, co zrejme nieje prave najlepsie...a odbornik by mal odpovedat na hocijaku primitivnu otazku, ked nie tak dovi

nechapem to

Vysmeje?Za mojou mamkou chodia baby s hopciajkymi problemami a este nikdy sa nikomu nevysmiala aj moje kamosky mali hlupe otazky, isli za nou a porozpravali sa s nou o tom a normalne im to vysvetlila.
Nechapem ako Ta moze gynekolog/icka vysmiat ak sa pytas na nieco co Ti nie je jasne.

micacica

nechcem sa hrat na neznalkynu, ale ked sa dotrepes s primitivnou otazkou ako ty hovoris za gynekologickou myslis ze ta nevysmeje? aspon u mna to tak bolo..

nechapem to

Viete co baby?Ak sa bojite aleo neviem co,tak pouzivajte antikoncepciu. A spermie na vzduchu neprezivaju dlho. Ak mate svojich gynekologov a gynekologicky,tak sa chodte informovat k nim. Na tomto fore su mylne informacie a potom ma viac bab len zbytocne strach. Je fajn, ze si tu radite ale domienky co ak a myslim si,ze sa to da. Na co je to dobre? Ak by tu bol odbornik, ktory by Vam odpovedal bolo by to ine,ale laicke rady od bab, ktore sami nevedia ako to je, a potom sa tu pytate otehotniem ak prehltnem spermie?
Nikoho neodsudzujem za otazky, ale zamyslite sa realne a chodte si pytat odpoved k profesionalom.

martin242

Ak nedôjde bezprostredne po ejakulácii ku kontaktu spermií a vagíny, nemôže sa nič stať. Spermie na vzduchu veľmi rýchlo uhynú.
Ak sa do kontaktu dostali, šanca na otehotnenie samozrejme je, i keď veľmi malá, každopádne sa na to nespoliehaj!

nechapem to

Myslite si,ze spermie staci dat na posvu a oni dnu vojdu same?
Aj ked sa Vas priatel vystrieka na Vasu vaginu nemozete otehotniet.
Neodcuduzjem otazku,len som napisala odpoved.